Според Стив Балмър Microsoft става все повече като Apple

InLine
Регистриран: 04 фев 2006, 11:26

Според Стив Балмър Microsoft става все повече като Apple

Мнение от InLine » 10 окт 2012, 21:03

Егати тъпотията и за какво ни е втора клонирана ябълка, като си имаме оригинална, на всеки е известно, че клонингите не просъществуват дълго! Още едно потвърждение, че освен клонираните роботи от гугъл и останалия свят се стреми да копира Apple! Жалки клонинги! Като не могат да измислят или откраднат някоя свежа идея и клонира всичко хубаво!

vixfix
Регистриран: 17 фев 2008, 14:13

Re: Според Стив Балмър Microsoft става все повече като Apple

Мнение от vixfix » 10 окт 2012, 21:34

Не съм съгласен, InLine. Това, че Microsoft се стремят към стартегия подобна на Apple-ската не значи, че ще правят всичко 1:1. Да не заравяме, че имат различна ОС, различни дизайни на продуктите си, различен интърфейс, по-богато портфолио от програми, с които работят и дават тяхната ОС да се ползва на много и различни марки устройства. Просто сикат да правят и собствен хардуер за мобилната ОС или сервизи, които предоставят.

Воден-дух
Регистриран: 01 дек 2010, 14:58

Мнение от Воден-дух » 10 окт 2012, 21:48

"по-богато портфолио от програми" :D:D:D

nmnikolov
Регистриран: 19 ное 2008, 22:47

Мнение от nmnikolov » 10 окт 2012, 21:50

Остави го InLine. То според него и Адам и Ева са копирали Apple. И не че съм фен на Windows ама да вземе InLine да провери колко хора ползват прословутия Mac OS и колко Windows. Това междувременно докато пише от Windows OS хаха.
@Воден-дух кое му е смешното, изобщо не говори само за мобилни операционни системи, а като цяло. Който подценява Microsoft явно е доста наивен.

motofen2
Регистриран: 04 окт 2007, 02:19

Мнение от motofen2 » 10 окт 2012, 22:01

InLine,моля ти отърви ни от тъпото си пристрастие...(angry)
Разваляш ми мерака изобщо да пиша в тоя форум.

A4i
Регистриран: 08 фев 2009, 02:32

Мнение от A4i » 10 окт 2012, 22:15

Хайде бе, баш шефа на M$ си признва в прав текст че компанията копира Apple и това е голямо постижение. Нещо тук да не е съвсем ясно , или какво? Вие да не сте mentally challenged за да не разбирате смисъла? трябват ви още разяснения?

Victormihov
Регистриран: 09 юни 2012, 10:10

Мнение от Victormihov » 10 окт 2012, 22:19

Тогава не пиши в този "форум":|
iPhone 11 Pro Max Gold

nmnikolov
Регистриран: 19 ное 2008, 22:47

Мнение от nmnikolov » 10 окт 2012, 22:27

Хайде бе нито Apple са измислили първата OS за персонален компютър, нито за мобилна платформа. Така че кой от кого копирал не се знае, ама е ясно, че не е от Apple. То като се има предвид OS-a на Apple на базата на какво е направен и ми става смешно, като някой каже, че всички копират от Apple. Смешници... Шефа на Microsoft визира Apple просто като бизнес модел, а не като първоизточник на този модел.

Victormihov
Регистриран: 09 юни 2012, 10:10

Мнение от Victormihov » 10 окт 2012, 22:29

Като искам да слушам глупаци, влизам тук в детската градина наречено мобилебългария форум:)
iPhone 11 Pro Max Gold

motofen2
Регистриран: 04 окт 2007, 02:19

Мнение от motofen2 » 10 окт 2012, 22:45

Добре,ето го писмото:
http://www.microsoft.com/investor/reports/ar12/shareholder-letter/index.html
Макар че съм на базово ниво по отношение на английския след бърз прочит не намирам нещо такова[u] както го твърдиш[/u] :|
Не намерих и един път думата [i][B]Apple[/B][/i].
[Quote]Вие да не сте mentally challenged за да не разбирате смисъла?[/Quote]
Като почнете да се изхвърляте с такива реплики просто не си заслужава да комуникирам.Едно време Дизелчо ги редеше такива словосъчетания,тръгваш явно по неговите стъпки.Разбираш ли -жалко е просто да вкарваш всички в една среда.
А викторчо михов да не ми казва кое да правя...

Отговори