Смятай колко малоумна идея Симбиан да се замени с Андроид... Ще ги налазят всякави хакрчета, ама смс-а няма да е 6 евро ами 600 евро...
Докъде стигна глупостта да ръчкаме малоумната операционна система на робота преписвач!
Скъп телефон с отворена операционна система, ела кумчо изяж ме! От милиардери ще станат милионери
TechCrunch: Android ще замени Symbian в телефоните на Vertu
Re: TechCrunch: Android ще замени Symbian в телефоните на Vertu
Завиждаш, че не са избрали iOS ли? Опс забравих то нямат такава възможност...
[Quote]Скъп телефон с отворена операционна система, ела кумчо изяж ме![/Quote]
Това колкото и пъти да го прочетох не разбрах смисъла му. Искаш да кажеш, че като го хакнат ще започнат лека полека да го крадат физически ли? хахахахха
[Quote]Скъп телефон с отворена операционна система, ела кумчо изяж ме![/Quote]
Това колкото и пъти да го прочетох не разбрах смисъла му. Искаш да кажеш, че като го хакнат ще започнат лека полека да го крадат физически ли? хахахахха
Някой не си е пил хапчетата... отново.(coffee)
S9+
Нищо лично ама, какъв ти е проблема с андроид, че на всяка една тема свързана с андроид само сипваш?
Като излязоха десетките проблеми в новия айфон нищо не казваш нали? Просто те е яд, че аз си ръчкам S3-та и се кефя на благинките а ти си ръчкаш заспалия айфон, където всичко става с десетки условия и триста клизми.
Като излязоха десетките проблеми в новия айфон нищо не казваш нали? Просто те е яд, че аз си ръчкам S3-та и се кефя на благинките а ти си ръчкаш заспалия айфон, където всичко става с десетки условия и триста клизми.
Samsung GALAXY S22 Ultra
[Quote]какъв ти е проблема с андроид[/Quote]:D:D
Ами проблема му е,че е като блондинка-пълен е до гърлото;) То не мой само да натискаш по екрана,то трябва и да се замислиш;)
Ами проблема му е,че е като блондинка-пълен е до гърлото;) То не мой само да натискаш по екрана,то трябва и да се замислиш;)