Швейцарска фотографка съди Apple заради реклама на MacBook Pro с Retina дисплей
Швейцарска фотографка съди Apple заради реклама на MacBook Pro с Retin
Е за какво да плащат? Та това са Apple и само на тях трябва да им се плаща :D
-
- Регистриран: 18 яну 2007, 11:48
Re: Швейцарска фотографка съди Apple заради реклама на MacBook Pro с R
Те откраднаха и никой не се усети от първи път. Те Apple си направиха парите и такива дребни суми вече не са им проблем на тях. Така, че...
Retina Display перкфетно! (yes)
Апле се оказаха най големите американски мошеници за всички времена. Евала (beer)
Най много им свалям шапка за кражбата на чужди идеи и съчетанието в един продукт. Евала. Това ги направи най богати. Който го може го може, завиждайте вий от андроида :):D:D:D:P;)
Най много им свалям шапка за кражбата на чужди идеи и съчетанието в един продукт. Евала. Това ги направи най богати. Който го може го може, завиждайте вий от андроида :):D:D:D:P;)
Те Епъл са си купили снимката, но на някой му е хрумнало, а защо да не пробвам да изкарам още пари...
Колкото си бяха платили и за използването на часовника ли, та се стигна до съд?
Напротив, там не си бяха платили, но веднага след това го направиха и до съд изобщо не се стигна.
А тук в новината пише "Според Лийвалд Apple са купили снимката от агенция Factory Down...".
А тук в новината пише "Според Лийвалд Apple са купили снимката от агенция Factory Down...".
Много глупости пишете, без да познавате продуктите им, просто хейт по бългърски в чистата му форма... В този сайт е пълно с дребни душици, Епъл потъвали, Епъл незнам си какво, а те на върха на вълната в световен аспект :D Какво ви бърка, кой какви продукти ползва, кой какви пари дава за тях, нали вие не давате и никой не може да ви задължи да ги дадете!
А това с правата, не е проблем на Епъл, а на рекламната агенция, която ги обслужва, мисля че бяха TBWA. А отделно, ако работихте в сверата на рекламата, щяхте да знете колко е лесно да направи подобна грешка.
Споменатия бук е произведение на изкуството, без аналог!
А това с правата, не е проблем на Епъл, а на рекламната агенция, която ги обслужва, мисля че бяха TBWA. А отделно, ако работихте в сверата на рекламата, щяхте да знете колко е лесно да направи подобна грешка.
Споменатия бук е произведение на изкуството, без аналог!
Е поне цитирай цялото изречение...
[Quote]Според Лийвалд Apple са купили снимката от агенция Factory Down, но само с разрешение тя да бъде използвана за презентационни цели, но не и рекламни кампании.[/Quote]
А що се отнася до потъването то аз никога не съм споделял такова мнение. Но е доста дразнещо отношението на Apple към другите, заклеймявайки ги в копиране. Да сигурен съм, че другите копират, но това правят и Apple. И в крайна сметка за Apple проблем има само когато някой копира от тях, но когато те копират се снишават и се правят на мишки и не си признават.
[Quote]Според Лийвалд Apple са купили снимката от агенция Factory Down, но само с разрешение тя да бъде използвана за презентационни цели, но не и рекламни кампании.[/Quote]
А що се отнася до потъването то аз никога не съм споделял такова мнение. Но е доста дразнещо отношението на Apple към другите, заклеймявайки ги в копиране. Да сигурен съм, че другите копират, но това правят и Apple. И в крайна сметка за Apple проблем има само когато някой копира от тях, но когато те копират се снишават и се правят на мишки и не си признават.