Цената на таблетите Microsoft Surface започва от 500 долара
Re: Цената на таблетите Microsoft Surface започва от 500 долара
Таблетите са с час и половина живот на батерията Wi-Fi. За какво ти е 3G, с него няма да изкарва и час? Плюс това цената само на софтуера е към $200, така че трябва да се реже от някъде за да се вмести джаджата в обявената клиентска цена. $599 не стигат за Windows и за клетъчен модем 3G/4G.
специално surface засега нямат такава опция.
Това е някаква шега тогава, язък за хубавия дизайн.....
-
- Регистриран: 04 дек 2011, 09:16
Ехх, досега ми харесваха, но до цена най - много 300 евро.
При тази цена, определено ще ги подмина.
При тази цена, определено ще ги подмина.
На мен са ми симпатични, но за миналогодишен хардуер и все още недоразвита екосистема не бих дал тези пари. Ще чакам следващата ревизия ...
Цената е 479 евро за най-евтиния модел. Точно колкото на най-евтиния айпад, но все пак е с два пъти повече памет, усб изход и карта за памет. Има и вграден офис пакет. Аз лично го предпочитам пред айпада. А андроидите, които са с по-добър хардуер, са по-скъпи и честно казано интерфейса на уиндоус 8 ми допада повече от андроид интерфейса.
А така като ги сравняваш, срещу стотиците хиляди приложения за айпад, какво стои в каталога за Win RT? В смисъл сериозно питам, защото нямам идея. И има ли къде да се погледне?
За приложенията е ясно, по-малко са, но засега при уиндоус фоун 7 рядко ми е липсвало нещо. Само една фифа ми липсва, че този пес не ме кефи. :) Но аз не съм и човек, който използва много приложения, активните ми приложения едва ли са над 20-30, даже да не кажа 10-15. Ето линк кои има и кои няма:
http://www.windowsphone.com/de-de/store
http://www.windowsphone.com/de-de/store
Аз за WP разгледах скоро какво има, но за Windows RT не видях къде могат да се погледнат приложенията.