Това е нещо като микросметката на epay.Само че при добро желание срещу левче може да получиш и IBAN към микросметката,а тук трябва да зареждаш все едно би-кънект.Нищо ново и интересно.
И таксите са си височки.Само тази за теглене от банкомат в Европейския съюз е по-добра от банките.
https://ipay.bg/bg/fees
GLOBUL добавя ново електронно портмоне към услугите си
Re: GLOBUL добавя ново електронно портмоне към услугите си
Силата е в прехвърлянето на пари между две техни карти, струва 0,20лв.
Банковия превод е малко по-скъп, междубанковия още по-скъп с банковите карти и онлайн банкиране.
Таксата "промоционалната" от 3лв. е доста добра в сравнение с месечната или годишна подръжка на повечето дебитните карти.
В общи линии комбинира услугите на epay.bg и на дебитната карта, като има някои предимства и някои недостатъци.
Като за някой може да е изгодна тази оферта за други - не.
Банковия превод е малко по-скъп, междубанковия още по-скъп с банковите карти и онлайн банкиране.
Таксата "промоционалната" от 3лв. е доста добра в сравнение с месечната или годишна подръжка на повечето дебитните карти.
В общи линии комбинира услугите на epay.bg и на дебитната карта, като има някои предимства и някои недостатъци.
Като за някой може да е изгодна тази оферта за други - не.
+ няма годишни такси за обслужване и т.н.
+ изключително ниска цена за паричен трансфер м/у две карти
+ инстантен трансфер на пари м/у две карти
+ много добра сигурност -могат да се разрешават/забраняват транзакции в реално време
+ приема се навсякъде
+ в комбинация с мобилното приложение се превръща в електронен портфейл
За всеки влак си има пътници.За мен най-голямото предимство е прехвърлянето на пари между картите , което в комбинация с мобилното приложение и според мен по-добрата сигурност онлайн е плюс.
Не знам някой друг продукт в момента да предлага подобна функционалност.
+ изключително ниска цена за паричен трансфер м/у две карти
+ инстантен трансфер на пари м/у две карти
+ много добра сигурност -могат да се разрешават/забраняват транзакции в реално време
+ приема се навсякъде
+ в комбинация с мобилното приложение се превръща в електронен портфейл
За всеки влак си има пътници.За мен най-голямото предимство е прехвърлянето на пари между картите , което в комбинация с мобилното приложение и според мен по-добрата сигурност онлайн е плюс.
Не знам някой друг продукт в момента да предлага подобна функционалност.
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Мда явно си имаме рекламен агент тука.:|
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
-
- Регистриран: 15 сеп 2010, 00:15
Epay наскоро въведоха едни гнусни таксички при плащане. Добави към това и евентуална такса на банката (тъпаците от пощенска взимат по 20 ст.), прибави и 5 ст. за смс ако не си със сертификат. Веднага давам и пример с един мой превод от 100 лв. таксите са ми били 0,84 (такса банков превод Маестро)+ 0,05 ст. (смс)+ 0,20 ст. (такса от Пощенска)= 1,09 лв.
Ако всичко това може да се избегне с новата услуга що да не си струва.
Ако всичко това може да се избегне с новата услуга що да не си струва.
По - добре е да си оправят мрежата и покритието, че ми писна от глухи повиквания. Само скандали в къщи се вдигат от тези тапаци. А не да се правят на банкери(no)(angry)