Galaxy Nexus и Nexus 7 вече получават Android 4.2
Re: Galaxy Nexus вече получава Android 4.2
А ръчно ли проверяваш дали ти е излязъл ОТА или си излезе нотификейщън?
Добре аз съм закупил моя Галакси Нексус от виваком и е с версия 4.1.1, ще получа ли скоро официален ъпдейт,щото някой ми беше разправял,че тея от виваком не получавали поддръжка директно от гугъл:(
не получават директно от гугъл .. получават през самсунг... и за това става мааалко по - бавно... ама ще почакаме 2 3 дни и готово кво толкова.... а на който не мусе чака може да си барника с нов софтуер и да получава от гугъл подръжката .. но аз лично не съм привърженик на тия операции :)
Ами дано да са 2-3 :D
-
- Регистриран: 22 окт 2012, 02:45
Сега чакаме цената на Нексус 4 да видим дали ще е бръснач (900++ лева) в България...
преинсталирай си телефона.Аз съм с HTC Desire (2010),на който поддръжката му спря на 2.2,но в момента съм с 4.1.2 и нямам никакви проблеми.Едва ли ти ще имаш след като твоя телефон е направен за тази операционна система и има пъти по-мощен процесор и по-големи характеристики.
Пробвай с тази програма - https://play.google.com/store/apps/details?id=idv.wangyik.MissedCallReminder&feature=search_result
При мен работи добре.
При мен работи добре.
Ами то си има един всеизвестен трик. Влизаш в apps>all и там намираш google services framework, даваш му clear data, stop (по този начин изтриваш историята кога е проверявал за ъпдейт), след това веднага веднага влизаш в setting>about>system updates и проверяваш. Ако не ти излезе - повтаряш така няколко пъти през половин час, като се сетиш. Аз днес го форсирах от 5-6 път.
Не че иначе няма да си дойде сам и да си те уведоми с нотификейшън, но аз нямах търпение да го сложа, пък и сега точно имам свободно време :) .
Само че аз съм с takju, не знам за yakju дали са го почнали.
Не че иначе няма да си дойде сам и да си те уведоми с нотификейшън, но аз нямах търпение да го сложа, пък и сега точно имам свободно време :) .
Само че аз съм с takju, не знам за yakju дали са го почнали.