HTC One V и Desire C остават без ъпдейт до Android 4.1
HTC One V и Desire C остават без ъпдейт до Android 4.1
каква изненада.HTC продължават \"традицията\"...ПОвече няма да си купя телефон от тях,има поддръжка само за една версия нагоре и после край...добре че има xda
Re: HTC One V и Desire C остават без ъпдейт до Android 4.1
И освен, че нямат поддръжка ами и са сбънгясани от всякъде! Ни един модел не е минал без некви сериозни бъгове, и се чакат няколко партиди за да се оправят.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Каква загуба само :D
Нали не смятате, че някой който иска да извлече максимума от у-вото си ще стои със стоков ром и ще чака официален ъпдейт. Та то у-ва от преди 2-3 години подкараха 4.1 вече, благодарение на къстъм ромовете, та какво остава, когато става въпрос за нови такива и то от HTC ;)
В интерес на истината ще ви кажа мнение, което съм споделял и преди във форума - кумата ми работи в Мтел, вярно не е в магазин или гаранционен сервиз, но е в правен отдел - жалби и заведени дела. Тя лично ми е казвала, че най-много оплаквания имат за смартфоните от марката HTC. Аз лично не мога да кажа дали тя и нейното мнение е меродавно, но съм склонен до някъде да и вярвам. Лошото в момента и за мен е, че и моя Самсунг има огромни проблеми напоследък и вече не знам кое у-во е качествено и кое не :(
Нали не смятате, че някой който иска да извлече максимума от у-вото си ще стои със стоков ром и ще чака официален ъпдейт. Та то у-ва от преди 2-3 години подкараха 4.1 вече, благодарение на къстъм ромовете, та какво остава, когато става въпрос за нови такива и то от HTC ;)
В интерес на истината ще ви кажа мнение, което съм споделял и преди във форума - кумата ми работи в Мтел, вярно не е в магазин или гаранционен сервиз, но е в правен отдел - жалби и заведени дела. Тя лично ми е казвала, че най-много оплаквания имат за смартфоните от марката HTC. Аз лично не мога да кажа дали тя и нейното мнение е меродавно, но съм склонен до някъде да и вярвам. Лошото в момента и за мен е, че и моя Самсунг има огромни проблеми напоследък и вече не знам кое у-во е качествено и кое не :(
може би защото до скоро HTC бяха лидер в смартфоните с андроид... :)
вече са самсунг... ще видиш , че след година най-много ще са жалбите свързани с този производител... просто са най-много продадените телефони от него.. нормално е...
вече са самсунг... ще видиш , че след година най-много ще са жалбите свързани с този производител... просто са най-много продадените телефони от него.. нормално е...
[Quote]може би защото до скоро HTC бяха лидер в смартфоните с андроид... :)
вече са самсунг... ще видиш , че след година най-много ще са жалбите свързани с този производител... просто са най-много продадените телефони от него.. нормално е... [/Quote]
Има логика в това, което казваш. Аз само споделям каквото знам, а и както казах в момента дори самия аз имам проблем със сегашния лидер :S
вече са самсунг... ще видиш , че след година най-много ще са жалбите свързани с този производител... просто са най-много продадените телефони от него.. нормално е... [/Quote]
Има логика в това, което казваш. Аз само споделям каквото знам, а и както казах в момента дори самия аз имам проблем със сегашния лидер :S
-
- Регистриран: 24 май 2012, 08:20
Уникални боклуци са,и аз съм супер разочарован!Никога повече тази скапана тайванска марка!
Ето затова не си купувам андроид.
То защото твоето Галакси е много наред..Винаги се дразня на хора,които без да са ползвали, много знаят..Всяка една марка си има някои дефекти.Първото Галакси, като излезе с 2.2 беше пълна боза.Изчезваха уиджети,забиваше и се рестартираше,въобще не искаше да включи.Галакси с 2 получи 4.0 чак лятото,а Сензацията и XE получиха в началото на март.Iphone 4 имаше проблеми с WI-FI,с обхвата.Сега Iphone 5 имаше проблеми с надраскването на корпуса..Няма как да няма проблеми все пак това е техника..А тези,които желаят по-дълга поддръжка на телефона си просто купувайте или Nexus или Iphone