Ултратънкият смартфон Huawei Ascend P1 влиза в каталога на VIVACOM
Ултратънкият смартфон Huawei Ascend P1 влиза в каталога на VIVACOM
Дали ще се купува?Смисъл много малко хора ще си купят телефон с марката Huawei:|
Re: Ултратънкият смартфон Huawei Ascend P1 влиза в каталога на VIVACOM
За жалост голяма част от българите мислят по този начин че понеже марката не е известна телефона ще е боклук. Аз лично ако ми трябваше нов смартфон и имам опрелен бюджет бих си го закупил. А и напоследък хората са много доволни от продуктите произведи от компаниите Huawei и ZTE.
Хардуера като дъно, процесор, видеокарта и рам са като при Галакси Нексус. Дори процесора му е по-бърз. А цената му е по-ниска от на HTC Desire X пак във Виваком. Притеснителното май остава за ъпдейта към желето дали ще го получи понататък.
Защо? В Германия се радва на доста голям интерес.
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
Уникално телефонче :) Браво на вива.
[Quote]А и напоследък хората са много доволни от продуктите произведи от компаниите Huawei и ZTE.[/Quote]:D:D
Да докато не се повредят защото сагата започва тогава(angry) виваком продават такива телефони,но при евентуална повреда ще се наложи да си пишете с китайците или да го хвърлите;) защото вива не се подсигурява с резервни части за тези производители. Това ви го казвам от личен опит с х:D ея. Само дето не ми казаха,че не съм преплувал атлантика с тела и когато им казах,че ще си платя за ремонта се изсмяха и ми казаха да си търся сам сервиз(no) Така,че правете си сметката и то не защото хауея или зте са лоши а защото нямат никаква сервизна база изобщо в европата:P
Да докато не се повредят защото сагата започва тогава(angry) виваком продават такива телефони,но при евентуална повреда ще се наложи да си пишете с китайците или да го хвърлите;) защото вива не се подсигурява с резервни части за тези производители. Това ви го казвам от личен опит с х:D ея. Само дето не ми казаха,че не съм преплувал атлантика с тела и когато им казах,че ще си платя за ремонта се изсмяха и ми казаха да си търся сам сервиз(no) Така,че правете си сметката и то не защото хауея или зте са лоши а защото нямат никаква сервизна база изобщо в европата:P
И какво те интересува. Нали си имаш 2 години гаранция. Все някъде в БГ имат сервиз, изпращаш им го по пощата и готово. А може и сервиз на някоя друга марка да поема грижите за продуктите им, ако те самите си нямат. Веднъж ми се счупи един сони телефон. В радиус от 100км до мен нямаше техен сервиз, звъннах им и те ме изпратиха в един сервиз на нокиа. Ремонтираха го пак безплатно. Случката е в Германия, но ние сме ЕУ и принципите важат навсякъде. :)
Huawei ще се превърне в новото HTC .... :) в най-скоро бъдеще... :)
(yes)Отличен телефон на добра цена не отстъпва по характеристики на новите неоправдано скъпи модели,браво на VIVACOM че ни представя тази марка телефони,гледах ревютата в YouTube,страхотен телефон.:D
[Quote]Случката е в Германия, но ние сме ЕУ и принципите важат навсякъде. [/Quote]
Дано не ти се случва в Бг.;) Ще те изкарат,че си паднал във вулкана Везувий или,че си бил на сафари и слон го е настъпил (woo) а за принципите и традициите са за това да се нарушават:D
Пак казвам,че тела и марката са добре,но тук в Бг няма кой да ви помогне:P особено моб. оператор. Какво ще кажеш,че след като поисках да си заплатя ремонта едва ли не ми се изсмяха и ме пратиха сам да се спасявам(angry)
[Quote]В радиус от 100км до мен нямаше техен сервиз,[/Quote]
А за хауея няма в радиус и на 1000 км.;) и никой друг сервиз не поправя такъв тел освен ако не си занесеш сам частите:P
Дано не ти се случва в Бг.;) Ще те изкарат,че си паднал във вулкана Везувий или,че си бил на сафари и слон го е настъпил (woo) а за принципите и традициите са за това да се нарушават:D
Пак казвам,че тела и марката са добре,но тук в Бг няма кой да ви помогне:P особено моб. оператор. Какво ще кажеш,че след като поисках да си заплатя ремонта едва ли не ми се изсмяха и ме пратиха сам да се спасявам(angry)
[Quote]В радиус от 100км до мен нямаше техен сервиз,[/Quote]
А за хауея няма в радиус и на 1000 км.;) и никой друг сервиз не поправя такъв тел освен ако не си занесеш сам частите:P