Google Maps вече е приложение номер едно в App Store
Google Maps вече е приложение номер едно в App Store
Добре, че са Гугъл да им пуснат гювеч, че станаха за смях вече.:D
Да качват Гугъл Мапс преди некой да се е засилил в некое тресавище по погрешка.:D
Да качват Гугъл Мапс преди некой да се е засилил в некое тресавище по погрешка.:D
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Google Maps вече е приложение номер едно в App Store
[Quote]Добре, че са Гугъл да им пуснат гювеч, че станаха за смях вече.
Да качват Гугъл Мапс преди некой да се е засилил в некое тресавище по погрешка.[/Quote]
:D
хахах... мани, големи са :D
Да качват Гугъл Мапс преди некой да се е засилил в некое тресавище по погрешка.[/Quote]
:D
хахах... мани, големи са :D
(yes)(woo):D
Апле, се привърнаха в най жалката компания, дори Nokia никога не е правила такива издънки...(whistle)
Апле, се привърнаха в най жалката компания, дори Nokia никога не е правила такива издънки...(whistle)
Я! Хейтърите са се събудили! Добре, че има новини за Apple (независимо какви), та да си осмислят деня чрез оплюването им.
Мислиш ли? Няма да си много щастлив ако ползвайки Епъл-ските карти се окажеш по \'погрешка\' на 100-на км от мястото, което искаш, нали? Да не говорим за други по-сериозни проблеми, които може да създаде калпавото приложение..
Учуден съм, че все още никой не ги е надупил здраво и да плащат обезщетения..
Учуден съм, че все още никой не ги е надупил здраво и да плащат обезщетения..
-
- Регистриран: 27 ное 2005, 21:09
Едно време все Google Maps ползвахме с жигулите. И как така стигахме все където трябва не се знае. Добре че имаше указателни табели по пътищата...Сигурен съм че поне 50% от плюещите дори и шофьорски книжки нямат.
-
- Регистриран: 06 фев 2007, 14:01
дърво е тоя гугъл мапс. за БГ ич не става
Аз затова си разчитам на iGO за Android и проблеми с навигацията нямам. По-добро решение за България от използването на такива програми няма.