това е то конкуренцията,китайците пускат тел. с 6.1
дисплей ,а samsng с малко но да са отгоре
Дисплеите на смартфоните ще продължат да растат през 2013
-
- Регистриран: 03 май 2011, 20:40
Re: Дисплеите на смартфоните ще продължат да растат през 2013
Чакам с нетърпение кога ще се размие границата между телефон и телевизор.:D
Дисплеите стават вече отвратително големи, ако следващата Галактика е с 6\" екран няма да си я взема. Трябва да се замислят производителите на смартфони, защото иначе е възможно да изгонят доста от досегашните си фенове!
Samsung GALAXY S22 Ultra
А аз не мога да разбера защо трябва дисплеят да е огромен, че да сложат читава батерия. В крайна сметка ако хората нямат нищо против да мъкнат такива големи телефони, едва ли ще им е проблем малко повече дебелина при по-малки габарити (Дебелината винаги е по-малък проблем от дължината и ширината). Лично аз бих купил телефон с по-малък дисплей, но с батерията на тези с най-големите.
Въобще политиката на производителите винаги е изключително не-гъвкава, колкото и модели да пуснат.
Въобще политиката на производителите винаги е изключително не-гъвкава, колкото и модели да пуснат.
Според мен,фирмите просто тестват потребителските нагласи,с тези огромни дисплеи.Едва ли някой ще произведе предварително милиони бройки с 6,1 инча.Всички видяха,как Samsung пробиха пазара с Note,когато дисплей от 4,3 инча се възприемаше като голям и сега търсят границата.
А относно батериите,мисля че производителите ги правят такива,от каквито има нужда масовия потребител.Ние,участниците в този форум,не сме представителна извадка.Когато телефоните караха по седмица,оставах по-често с изключен телефон,заради паднала батерия,отколкото сега.Просто го включвам всяка вечер на зарядното,за да не се чудя дали ще ме изкара втория ден.
А относно батериите,мисля че производителите ги правят такива,от каквито има нужда масовия потребител.Ние,участниците в този форум,не сме представителна извадка.Когато телефоните караха по седмица,оставах по-често с изключен телефон,заради паднала батерия,отколкото сега.Просто го включвам всяка вечер на зарядното,за да не се чудя дали ще ме изкара втория ден.
Въпросът не е да ти изкара втори ден, а да изкара в рамките на деня, което в 99% от случаите е невъзможно при определен стил на използване (Например усилено браузване).;)
Като пуснаха първият айфон, 3,5 инча ми се виждаше ужасно много. След това 4 ми се виждаха много. След това 4,3. Миналата година и ноут ми се виждаше ужасно голям, а сега ми се струва съвсем нормален. Хората привикваме към всичко. :)
Аз също използвам телефона си за браузване,но по-рядко през деня(все пак трябва и да се работи) и повече вечер у дома,с включено зарядно,на дивана.И все пак,ако някой иска да използва телефона си като пълноценна навигация(в планината например),трябва да е с размера на първите Benefon-и заради батерията.