Nexus 4 идва в България чрез "Мтел"
-
- Регистриран: 03 авг 2006, 20:11
Re: Nexus 4 идва в България чрез
около 900 лв е цената на свободен апарат :)(whistle)
babdeyd, извинявай но преиначаваш думите ми. Това което казвам е, че един си е българския пазар, друг си е пазара в щатите. Никой не би трябвало да срива някой пазар с цел само да направи дъмпинг, което е забранено по принцип, дъмпингирането де. Ако този телефон се пусне на нереално ниски за нас цени от рода на 700-800лв. свободен, то какво трябва да правят търговците с другите апарати с подобни характеристики и по-високи цени? Да ги хвърлят на боклука или да ги продадат на загуба?
И не, не работя в МТел, но съм техен дългогодиен и лоялен клиент.
И не, не работя в МТел, но съм техен дългогодиен и лоялен клиент.
Ти имаш ли идея аджеба какво е дъмпинг изобщо??? Производствените разходи или като цяло себестойността на телефона със сигурност е по-малка от 350$. Вече масово електрониката се прави в Китай, а на всички ни е ясно колко занижени са разходите на производителите там. Просто няма как да ме убедиш в обратното, така че няма никакъв дъмпинг! Отделно 2 телефона не се сравняват единствено по процесор, рам, дисплей и вътрешна памет, но ти явно си доста заблуден за да вярваш в това.
Хайде наякой от модераторите най-накрая да разкара тоя М-телски бот от форума. Става грозно вече.
Лично аз никога не бих \"разкарал\" някой, защото имал различно мнение от моето. Съжалявам. Всеки, който спазва правилата може да пише спокойно.
Голям сладур си, признавам те! Много ми е интересно, как използвате термини, които не разбирате. Как употребявате думи, които най - малкото те правят за срам пред има няма всички читатели на форума и сайта! За Мтел няма да каза нищо, не го заслужават. Но всеки ден се убеждавам, че тук всеки дава пари за мръсна реклама на хора които са толкова изостанали и неграмотни и ми се реве и вие с глас! 8)
-
- Регистриран: 22 окт 2012, 02:45
По-лошото е, че дори пари не им дават.
-
- Регистриран: 13 дек 2012, 17:02
Абе, мтел напоследък са подхванали хубави каузи, с които искат да си изчистят реномето ми се струва. А смартфончето си го бива, ако нямах Самсуннг Ноут, сигурно щям да му хвърля едно око, и то при положение, че го продават толкова евтино...всичко е ПР акция, но пък ние може да се облажим от офертите, ахаха ;) (yes)
-
- Регистриран: 04 окт 2010, 18:15
[Quote]Абе, мтел напоследък са подхванали хубави каузи...[/Quote]
Я, дай примери...
[Quote]продават толкова евтино...[/Quote]
Е, колко евтино? Като в магазина на Google, може би?
И ако мнението ми ти звучи като заяждане, не си сгрешил...
Я, дай примери...
[Quote]продават толкова евтино...[/Quote]
Е, колко евтино? Като в магазина на Google, може би?
И ако мнението ми ти звучи като заяждане, не си сгрешил...
-
- Регистриран: 05 май 2004, 05:54
[Quote]Това което казвам е, че един си е българския пазар, друг си е пазара в щатите. Никой не би трябвало да срива някой пазар с цел само да направи дъмпинг, което е забранено по принцип, дъмпингирането де. Ако този телефон се пусне на нереално ниски за нас цени от рода на 700-800лв. свободен, то какво трябва да правят търговците с другите апарати с подобни характеристики и по-високи цени?[/Quote]
Ама пазара в щатите е свободен - например, когато в България за Xperia Arc тукашните \"търговци\" искаха около 1000 лева, аз си го купих от Лос Анджелис за 500 долара. Или според теб потребителите трябва да задължително да плащат за това, че някой иска с един продаден телефон да си плати разходите за цяла седмица. Така че отговорът на твоя въпрос е много лесен - ще си намалят маржа на печалбата и ще си продадат апаратите.
Ама пазара в щатите е свободен - например, когато в България за Xperia Arc тукашните \"търговци\" искаха около 1000 лева, аз си го купих от Лос Анджелис за 500 долара. Или според теб потребителите трябва да задължително да плащат за това, че някой иска с един продаден телефон да си плати разходите за цяла седмица. Така че отговорът на твоя въпрос е много лесен - ще си намалят маржа на печалбата и ще си продадат апаратите.