Google удължава поддръжката на Windows Phone до 31 юли
Google удължава поддръжката на Windows Phone до 31 юли
Абе, да я спират тази windows shit! Blackberry даже ги задмина с 10-ката!
Нокиа пак избраха късата клечка!
Нокиа пак избраха късата клечка!
Re: Google удължава поддръжката на Windows Phone до 31 юли
Абе, модератори, свършете някаква работа и се отървете от този. Длъжни ли са всички да му четат еднотипните глупости?
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
А бе вие сте по-големи ощипани моми и от айфонаджиите.Като гледам как врещите в последните няколко теми срещу всеки който каже нещо против платформата.Пък било и под формата на емоционална безмислица...
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
много хора се изказват за Уиндолс фоун , а дори не са държали такъв телефон в ръцете си
Говори каквото искаш. Имам Lumia 710 и г/д знам за какво иде реч и планувам закупуването на Lumia 620, така че не съм от тези хора.
нямах впредвид теб , а първия коментар , защото и аз имам лимиа 800 и не мисля скоро да я сменям . Телефона се представя добре и само човек , който го е виждал на картинка може да каже , че не е с добра ОС .
не знам какво толкова имате против Windows Phone лека по лека ще се доразвие :) а като не ви харесва стойте си на андроидчето и не е нужно да спамите само глупости
Напротив! Преебах се и си купих shit 920 !!!
Добре че имаше добър човек в един фору и го замених за iPhone 5 32 GB
Добре че имаше добър човек в един фору и го замених за iPhone 5 32 GB
пич това е форум всеки има право на мнение...
не може да се пишат само хубави неща.
@ Niko_666 хахаха лека полека... да след 2-3 години може да достигне функциите на един iPhone/Android ,ако го карат с това темпо.Дам оставам с с Android имам телефон от 2009 ,който в момента е с най-новата версия Jelly Bean 4.2.1 ;) (woo)
не може да се пишат само хубави неща.
@ Niko_666 хахаха лека полека... да след 2-3 години може да достигне функциите на един iPhone/Android ,ако го карат с това темпо.Дам оставам с с Android имам телефон от 2009 ,който в момента е с най-новата версия Jelly Bean 4.2.1 ;) (woo)
Незнаех, че Desire е от 2009 хахааа :X