Анализатори прогнозират, че iPhone 6 ще дойде догодина с четириядрен процесор
Анализатори прогнозират, че iPhone 6 ще дойде догодина с четириядрен п
A SGS IV тази година вероятно ще е с 8 ядра...
Re: Анализатори прогнозират, че iPhone 6 ще дойде догодина с четириядр
И с 20 да го направят гнусмаса пак ще е по муден от 5s !!!!!!!
Главата ти е мудна :D
Мисля че е излишно да се мерят ядра вече.
Мисля че е излишно да се мерят ядра вече.
S9+
За мен същественото в тази новина е следното
\"........промени в iOS. Според Питър Мизек от агенцията, Apple по всяка вероятност ще промени архитектурата на мобилната си платформа, за да й позволи работата с повече от 2 процесорни ядра - 3, 4 или 8.\"
Тук ще бъде отново силата на Apple.Прекрасно оптимизирана операционна система.
\"........промени в iOS. Според Питър Мизек от агенцията, Apple по всяка вероятност ще промени архитектурата на мобилната си платформа, за да й позволи работата с повече от 2 процесорни ядра - 3, 4 или 8.\"
Тук ще бъде отново силата на Apple.Прекрасно оптимизирана операционна система.
Точно. Оптимизация и вероятни големи промени в интърфейса. Омръзна ми да чета и слушам хора, които са \"против\" iOS, заради глупости като Flash. Някой им казва за оптимизирането на ОС и приложенията и колко по-добре вървят дори на 4S отколкото на Nexus 4, но да речем, че това се усеща повече при по-тежки приложения.
Сигурен съм че iPhone с 4ядрен процесор ще работи много по-добре от 8-ядрения на Galaxy S4. При Андроид тези ядра са главно за маркетинг.
Сигурен съм че iPhone с 4ядрен процесор ще работи много по-добре от 8-ядрения на Galaxy S4. При Андроид тези ядра са главно за маркетинг.
Тези се върнаха в каменната ера. Не стига, че всеки ден излизат статии за нови бъгове във \"великата\" им операционна система, но и на хардуерно ниво са много зад конкурентите си. И на какво основание апаратите им са на такива цени? И колко трябва да си \"интелигентен\", че да си купиш такъв телефон, като има много по-добри и качествени на по-ниски цени? Ама то светът е пълен с глупаци и Apple се възползват:D
Да, големи промени в интЕрфейса: смяна на тапета. :D Please... iOS или е много оптимизиран наистина, или просто върви гладко щото има възможности = 0... (whistle) Не ме нападайте, ясно ми е че ходя по тънка линия, но нещата са така. Много ме кефят устройствата на Apple и дори бих преглътнал политиката им (а не бива), но като се седя какво точно е iOS - no, no, please, no...
S9+
Право в десятката (yes) точно това мисля и аз, но в интерес на истината са много красиви \"плодчетата\"..:D
Samsung GALAXY S22 Ultra
4.8\" дисплей, е това е новина вече. Досега гейминга на iPhone си беше истинско предизвикателство. =]
[Quote]Тук ще бъде отново силата на Apple.Прекрасно оптимизирана операционна система.[/Quote]
Чакай бе, нали иОС беше толкова супер оптимизиран, че работи супер бързо и няма никакви проблеми дори с най-слабия хардуер... И нали многото ядра бяха за неоптимизираните ОС...
Чакай бе, нали иОС беше толкова супер оптимизиран, че работи супер бързо и няма никакви проблеми дори с най-слабия хардуер... И нали многото ядра бяха за неоптимизираните ОС...