"Мтел", изглежда, ще представи Sony Xperia Z на 21 февруари
"Мтел" ще представи Sony Xperia Z на 21 февруари
И ще го предложи на пазара най-малко седмица след това... заедно с всички други оператори...
Re:
И това не е сигурно.
Вчера исках да преподпиша един договор и да взема LG Nexus,но ми заявиха,че не знаят кога ще го имат наличен.Да съм преподпишел,пък те щели да ми го изпратят,когато получат.Същия отговор-предложение получих и за HTC X8.Това се случи по телефона,като изрично провериха дали ги има някъде в страната.
Вчера исках да преподпиша един договор и да взема LG Nexus,но ми заявиха,че не знаят кога ще го имат наличен.Да съм преподпишел,пък те щели да ми го изпратят,когато получат.Същия отговор-предложение получих и за HTC X8.Това се случи по телефона,като изрично провериха дали ги има някъде в страната.
-
- Регистриран: 24 май 2012, 08:20
Re:
Приятел,не си купувай боклуци с уиндоус!Аз направих тази грешка и съжалявам.Говоря за 8-цата.В маркета им няма нищо,а настройките на самия апарат с супер орязани с този софтуер.Андроида си е истината.
-
- Регистриран: 07 яну 2013, 11:55
Re:
Sony Eхperia Z си е много точен смартфон - и елегантен и функционален. Мтел с право побърза да го достави на българския пазар.
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re:
Ментелски спамъррр... (no)
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport