Навигацията на Google вече работи и в България за Android и iOS
Re: Навигацията на Google вече работи и в България за Android и iOS
[Quote]
може да се запазят в телефона избрани части от картата. няма обаче опция за цяла страна и трябва да се прави участък по участък. така обаче се запазва само базова информация. [/Quote]
в интерес на истината ако zoom out-неш можеш да запазиш доста голяма част от картата и почти цяла страна(зависи от страната все пак)...но това не ти върши работа понеже навигацията не работи офлайн, трябва нет за нея.
може да се запазят в телефона избрани части от картата. няма обаче опция за цяла страна и трябва да се прави участък по участък. така обаче се запазва само базова информация. [/Quote]
в интерес на истината ако zoom out-неш можеш да запазиш доста голяма част от картата и почти цяла страна(зависи от страната все пак)...но това не ти върши работа понеже навигацията не работи офлайн, трябва нет за нея.
-
- Регистриран: 13 фев 2008, 08:26
На мен ми говори на английски ... А искам на БГ.
прав си
пробвах като заредих картата на софия и после спрях wi-fi и мобилните данни. при опит за навигация до адрес започна да иска връзка интернет, за да дръпне маршрута. ако има такава в началото след това изглежда може да продължи и офлайн.
пробвах като заредих картата на софия и после спрях wi-fi и мобилните данни. при опит за навигация до адрес започна да иска връзка интернет, за да дръпне маршрута. ако има такава в началото след това изглежда може да продължи и офлайн.
Доколкото разбрах е само ако не се налага да преизчислява маршрута и не се отклоняваш от първоначално зададения, иначе пак ще иска интернет.:)
Вече всеки има мобилен интернет и това не е проблем.
Сега се замислих колко се прецакаха Епъл като махнаха вградения google maps.(вече имаме street view, трафик информация, навигация...)
Сега се замислих колко се прецакаха Епъл като махнаха вградения google maps.(вече имаме street view, трафик информация, навигация...)
Дано по-скоро пуснат и MapMaker за България да си поправяме грешките сами :)
Навигация в режим Street View щеше да е ефектно,но и това време ще дойде.
Да, навигацията днес ме изненада много приятно, когато трябваше да ида до 8-ма улица във Враждебна. Сега вече има защо да купя стойка за кола и зарядно за телефона!
Работи ОТЛИЧНО!
Предполагам, че ще имам проблеми извън града, където няма бърза 3G връзка.
Ако знаете, кажете как да заредя карти предварително в iPhone.
Работи ОТЛИЧНО!
Предполагам, че ще имам проблеми извън града, където няма бърза 3G връзка.
Ако знаете, кажете как да заредя карти предварително в iPhone.
Навигация със streetview си работи на android без проблем. :)
Не са се прецакали.
Има си отделно безплатно приложение приложение. Който иска ползва който не иска не инсталира.
Свобода на избор. ;)
Има си отделно безплатно приложение приложение. Който иска ползва който не иска не инсталира.
Свобода на избор. ;)