[Quote] а компасът на iOS на моменти изключва или показва напълно неверни данни. [/Quote]
Този компас в комбинация с картите им за навигация вече ще се превърне в проблем, застрашаващ националнтата сигурност. Хората ще влизат с колите си не само в самолетни писти, ами в сгради, реки, океани ...
Някои сензори на iPhone 5s не работят съвсем коректно
-
- Регистриран: 12 мар 2006, 15:57
Re: Някои сензори на iPhone 5s не работят съвсем коректно
Само така да продължават тия китайфони,а глупаците да дават по 1700лв за тях и се фукат,че са
притежатели на ейпъл хаххах
притежатели на ейпъл хаххах
-
- Регистриран: 09 фев 2011, 23:01
Всъщност ако си таксиджия навигацийката на Епъл ще ти дойде супер от Младост за Люлин през Видин (woo) Ама защо им са на епълци сензори нали и без това са неориентирани още с купуването на айфон :P
Форумните плъхове сън не ги хваща...........жалка работа :D
mod edit: При следващо определение към някой ще последва бан.
vladovn
mod edit: При следващо определение към някой ще последва бан.
vladovn
[Quote]Ако вече имате iPhone 5s и ви се струва, че някои функции не работят съвсем коректно, може да се окаже, че не си въобразявате. [B]Според някои тестове, които са направили от Gizmodo, данните от жироскопа на телефона се различават с няколко градуса от тези на iPhone 5, а компасът на iOS на моменти изключва или показва напълно неверни данни. Потребителите могат да решат тези проблеми като рестартират приложенията, но това не прави проблема по-малък. [/B]
[B]Освен това акселерометъра на новата версия на iPhone закъснява с реакцията при промяна на положението на телефона, но точно този проблем е по-труден за оценяване[/B]. За момента остава неясно само дали проблемът е хардуерен или софтуерен, но е сигурно, че не е изолиран случай и потребителите, чиито телефони са засегнати от него са много.[/Quote]
Преди да плюеш прочете ли новината? Или вас епъл феновете освен, че ви мързи да мислите, а ми ви мързи и да четете!!!
Аз съм един потенциален клиент на епъл този път с новия им продукт IPhone 5S и прочетеното хич не ми харесва.
[B]Освен това акселерометъра на новата версия на iPhone закъснява с реакцията при промяна на положението на телефона, но точно този проблем е по-труден за оценяване[/B]. За момента остава неясно само дали проблемът е хардуерен или софтуерен, но е сигурно, че не е изолиран случай и потребителите, чиито телефони са засегнати от него са много.[/Quote]
Преди да плюеш прочете ли новината? Или вас епъл феновете освен, че ви мързи да мислите, а ми ви мързи и да четете!!!
Аз съм един потенциален клиент на епъл този път с новия им продукт IPhone 5S и прочетеното хич не ми харесва.
Samsung GALAXY S22 Ultra
vladovn,първо никак не ме вълнува Епъл!Виж Note3,HTC one max и NL1520 Определено.Но,когато едните наричат другите стадо овце/примери бол/,а другите плъхове,редно е да реагираш на висотата на мод и единно.Мисля,че и двата са зооиндивиди,макар единия по-благороден!Бан не оправя нещата.
mod edit: Напълно съм съгласен с теб.
Присъства обаче още един проблем. Аз съм тук в свободното си време, а не 24/7, а това време не е много. Не един път съм апелирал за още колеги модератори, които да асистират в поддържането на форума.
Каквото съм видял, съм се опитал да го поправя, както мога (а още начини за решаване на подобни проблеми са предлагани). Макар, че не би трябвало да го правя - моля да ме извините за работата "на парче". За толкова имам възможности в момента.
mod edit: Напълно съм съгласен с теб.
Присъства обаче още един проблем. Аз съм тук в свободното си време, а не 24/7, а това време не е много. Не един път съм апелирал за още колеги модератори, които да асистират в поддържането на форума.
Каквото съм видял, съм се опитал да го поправя, както мога (а още начини за решаване на подобни проблеми са предлагани). Макар, че не би трябвало да го правя - моля да ме извините за работата "на парче". За толкова имам възможности в момента.