Поддръжката на MeeGo и Symbian спира от 1 януари
Поддръжката на MeeGo и Symbian спира от 1 януари
Жалко... ако Нокия бяха развивали Симбиян, мобилният пазар, днес можеше да изглежда по коренно различен начин.... Още помня когато си бях взел Nokia 5800, хората масово не бяха виждали смартфон......
-
- Регистриран: 12 мар 2006, 15:57
Re: Поддръжката на MeeGo и Symbian спира от 1 януари
[Quote]Още помня когато си бях взел Nokia 5800, хората масово не бяха виждали смартфон......[/Quote]
Странно... аз пък помня, че доста преди 5800, си имаше доста по-добри смартфони, като Nokia N73, N93, N95, N82, N96, N79 и хората масово си ги ползваха и много добре знаеха, че са смартфони. Всъщност с ерата на 5800 от Nokia се закопаха...
Странно... аз пък помня, че доста преди 5800, си имаше доста по-добри смартфони, като Nokia N73, N93, N95, N82, N96, N79 и хората масово си ги ползваха и много добре знаеха, че са смартфони. Всъщност с ерата на 5800 от Nokia се закопаха...
[Quote][Quote]Още помня когато си бях взел Nokia 5800, хората масово не бяха виждали смартфон......[/Quote]
[/Quote]
Имаше голямо предлагане на смартфони с чувствителни дисплеи вече. Нокиа с огромно закъснение решиха да се включат именно с 5800. Изключително слаб смартфон. Затова и наблягаха основно на ниската цена и музикалните качества.
А Симбиан беше изчерпан, без бъдеще.
Преди да се появи 5800 ползвах Самсунг Омниа, беше голяма работа за времето си. :D
[/Quote]
Имаше голямо предлагане на смартфони с чувствителни дисплеи вече. Нокиа с огромно закъснение решиха да се включат именно с 5800. Изключително слаб смартфон. Затова и наблягаха основно на ниската цена и музикалните качества.
А Симбиан беше изчерпан, без бъдеще.
Преди да се появи 5800 ползвах Самсунг Омниа, беше голяма работа за времето си. :D
-
- Регистриран: 13 яну 2007, 17:58
Аз съм си много доволен от моята N8-ца, имам я вече над 2 години и не виждам смисъл да я сменям.
Xiaomi Mi Mix 3
(flower)(flower)(flower)(flower) R.I.P. Symbian, I did love you! 8) (no)Nokia(no) MeeGo, your life was too short and you showed us what you\'re able to do! You will always be in our hearts! (angry) Да пукнеш дано Стивън Предатилъп! (no)(no)(no)
Смених я единствено заради камерата в 808. Като дизайн N8 ми харесва много повече от 808, и да отбележа, че от както я купих (N8 ), преди повече от две години не е дала нито един дефект! Като добавка с InvisibleSHIELD, който сложих още като взех телефона, почти е непокътнат, след няколко сериозни изпускания... При днешните предложения не виждам никакъв смисъл да сменям 808 с 1020 примерно. Symbian има всичко от което имам нужда като потребител, единствения проблем е, че вероятно ще спрат и ъпдейтването на картите, но ще видим. Дано догодина нещо ме зарадва...
И аз съм на същото мнение ! Нямам за какво да сменям 808, защото си има всичко ,което трябва. Кефи си ме нокия и ако сменят името , и вече не се казват нокия ще е супер смотаното !
Изключително тъпа постъпка от Nokia , а бяха обещали поддръжка до 2016 (no) . Не и прави чест наистина ... Все повече се чудя дали да си взема 808 ...
Името няма значение. Преди да си купя новия лаптоп се заглеждах във водещите фирми HP, Dell, Lenovo и с крайно недоверие към Asus. След дълго четене по форуми и в крайна сметка оглед на място разбирам, че качеството и уникалния звук, който съм избрал с Asus N56VB, в класа си не може да се сравни с останалите модели които гледах. Вече няколко месеца лаптопа работи без проблеми, преди седмица му сложих Win 8.1, а вече се заглеждам и по по-малкия му брат Transformer Book T100. Та, водещо е това какво ти харесва и върши работите които искаш, не името. При мен така стоят нещата. ;)
Голяма работа е тоя [Quote]Стивън Предатилъп[/Quote]
Да затриеш тая голяма компания , си е голяма работа.
СКАПАНЯК МРЪСЕН
Да затриеш тая голяма компания , си е голяма работа.
СКАПАНЯК МРЪСЕН