На 13 ноември ще видим смартфона Moto G

NIkolay Nuk
Регистриран: 26 апр 2013, 14:42

На 13 ноември ще видим смартфона Moto G

Мнение от NIkolay Nuk » 05 ное 2013, 09:51

Мнгого добър телефон за парите си. Жалко е че Моторола пуската толкова малко модели.Не знам как мислят да се жадържат на този супер конкурентен пазар само с 5 модела на година?

assen_l_s
Регистриран: 06 юни 2007, 09:12

Re: На 13 ноември ще видим смартфона Moto G

Мнение от assen_l_s » 05 ное 2013, 10:38

Колкото видяхме Moto X толкова ще видим и Moto G. A @NIkolay Nuk интерeсно ми е как разбра каква ще е цената на Moto G и прецени че е телефона е \"много добър за парите си\". И друго \"...само с 5 модела на година...\" като гледам тази година имат само един и G ще е втория евентуално. Макар че за мен нямат нито един тъй като X се продава само в щатите и реално за европейския пазар Моторола нямат телефон тази година.

mchalakov
Регистриран: 05 ное 2005, 15:58

Мнение от mchalakov » 05 ное 2013, 12:36

А Droid Maxx,Ultra и Mini защо не ги броиш...
Пазара в Щатите е доста голям.Пък и едно от нещата с които рекламират телефона е че се произвежда в Щатите.Няма как след като са започнали производството тази година да ги изкарат толкова бързо към Европа

GalinBelos
Регистриран: 21 мар 2011, 16:28

Мнение от GalinBelos » 05 ное 2013, 16:00

[Quote]А Droid Maxx,Ultra и Mini защо не ги броиш...[/Quote]

Защото са CDMA модели за оператора Verizon. И мисля че въобще не се продават свободно дори в Щатите ,а могат да се вземат само с договор към Verizon .

[Quote]Пазара в Щатите е доста голям[/Quote]
Те и WebOs и PalmOS разчитаха само на пазара в щатите и видяхме до къде я докараха .

Отговори