HTC One X и One X+ остават с Android 4.2.2
HTC One X и One X+ остават с Android 4.2.2
Това означава ли,че HTC One ще спре да получава ъпдейти през 2015г. понеже е модел от 2013г.?
Re: HTC One X и One X+ остават с Android 4.2.2
обикновено периода за поддръжка при android е 18 месеца
Браво получавахме Updates с 4-5 месеца закъснение и след 2 рия Update да ги спрат. Супер политика, самсунг с3 ката и тея уж тогавашни флагмани излезнаха заедно, но самсунга си пусна Update до 4.3 на с3 ката . пък да не говорим при ябълките какво става телефон от 2010 е с най актуалния софтуер. Нямам думи просто...
-
- Регистриран: 12 мар 2006, 15:57
HTC ONE X+ не излезе ли преди около година и то на доста по-висока цена от HTC ONE X ?
Нали имат лицензно споразумение с М$ и Apple. За всеки ъпдейт на Android трябва да им искат разрешение. Процедурата е тромава, и след няколко ъпдейта не си заслужава усилията. ;) Да живеят патентните тролове!
\'ми вземи си \"ябълка\" или \"с3 ка\" Незнам какво не ти харесва в работата на 4.2.2 Само не забравяй, че въпросната \"ябълка\" ще ти излезе доооста по-скъпо и според мен е редно да поработят по локализация на софта. Неразбирам защо трябва да и приказвам само на английски, българският за нищо го нямат. Хубавото на пазара е, че всеки може да си купи това от което има нужда и възможността да го плати. За мен HTC one SV с 4.2.2 на цена 3 пъти(че и отгоре) по-малка от въпросната \"ябълка\" ми е предостатъчен а съм свикнал и с HTC Sense. Друг е въпросът за политиката на HTC от последно време, че изобщо не ми харесва да правят различно-еднакви модели само и само за да си купиш нов телефон с по-нов Андроид. Най-накрая пазарът ще им го върне, но това те си го решават!
-
- Регистриран: 18 авг 2010, 21:56
Честито на печелившите :D:D:D
Тук проблемът е на HTC. Поддръжката на актуален софтуер не им е първа сила, за разлика от Samsung и Apple. Моето С3 получи 4.3, а през април е вероятно да има 4.4 , Мой приятел преди години си взе iphone 4 и сега има IOS7!(woo) HTC one s дори не получи 4.2.2 и си остана на 4.1.2 така че тези с One X са късметлии!:(
[Quote]Честито на печелившите[/Quote]
\"Печелившите\" с S3 и iPhone. :D
Те си знаят.
\"Печелившите\" с S3 и iPhone. :D
Те си знаят.
Аз преди 3 месеца направих последния ъпдейт с 4.2.2 и телефона изгуби малко от очарованието си с новия и орязан Sense 5. Сега се чудя с какво ще се подобри телефона ако няма 4.3? Аз ще кажа- с нищо.Моя го продадох после на добра цена за употребяван телефон и си взех HTC One, с който между другото няма особена разлика в бързината или сърфирането. Самсунг С3 подобри ли се, при все, че е имало проблеми в началото на ъпдейта с 4.3? Затова съм на мнение, че производителя има основания до някъде, все пак телефона си е достатъчно добър за модел от 2012 и поддръжка от 18м. и няма кой знае с какво да се надгражда повече ако някой не реши да го руутва примерно и да експериментира.