BlackBerry ще пусне версия на BBM за Android 2.3
BlackBerry ще пусне версия на BBM за Android 2.3
кой по дяволите ползва това приложение ? бях го изтеглил точно за един ден и го изтрих след като видях че никой от приятелите ми не го ползва, и какъв е тоя хайп покрай него, супер закъсняло. Когато хората го искаха го нямаше, когато излязаха вайбър и уатсъп кой по дяволите би ползвал още едно имайки предвид че и скайп имаме на телефоните си...
Re: BlackBerry ще пусне версия на BBM за Android 2.3
Колега, прав си и съм съгласен с теб.
Има обаче НЯКАКЪВ смисъл , понеже приложенията които ти назова изискват интернет трафик.
ББМ е част от ББ пакета и не се нуждае от друго.. Тоест сегмента клиенти които ползват базов ББ пакет и нямат мобилен трафик биха се зарадвали.. Сценария който описах се наблюдава при доста фирмени телефони, където месечната такса към операторите е орязана до минимум..
За мен ББ пакет е безумие, предвид цените на мобилния интернет, но в далечните години като ползвах за кратко 9780 с мисля 5 версия на софт-а, имаше приложения които не работиха без него било и при наличие на мобилен интернет, сега не знам как е...
Има обаче НЯКАКЪВ смисъл , понеже приложенията които ти назова изискват интернет трафик.
ББМ е част от ББ пакета и не се нуждае от друго.. Тоест сегмента клиенти които ползват базов ББ пакет и нямат мобилен трафик биха се зарадвали.. Сценария който описах се наблюдава при доста фирмени телефони, където месечната такса към операторите е орязана до минимум..
За мен ББ пакет е безумие, предвид цените на мобилния интернет, но в далечните години като ползвах за кратко 9780 с мисля 5 версия на софт-а, имаше приложения които не работиха без него било и при наличие на мобилен интернет, сега не знам как е...
При мен пък повечето близки ползват ББМ... откакто го пуснаха за Айфон и Андроид се увеличиха двойно. Въпрос на вкус е явно.
[Quote]ББМ е част от ББ пакета и не се нуждае от друго[/Quote]
И колко хора с Андроид или иОС ползват ББ пакет? ;)
И колко хора с Андроид или иОС ползват ББ пакет? ;)
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
[Quote]Въпрос на вкус е явно.[/Quote]
По скоро е въпрос на средата в която се движиш.В моята повечето ми познати не знаят дори "кво е тва блекбери" но ползват андроиди.
По скоро е въпрос на средата в която се движиш.В моята повечето ми познати не знаят дори "кво е тва блекбери" но ползват андроиди.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Тези които имат приятели с ББМ, без друг подобен клиент..
Въпроса е, дали приложението за андроид е така непробиваемо както при апарат блякбери. Тогава ще има голям смисъл;)