Telenor ще подмени изцяло мрежата на GLOBUL, твърди "Капитал"
Telenor ще подмени изцяло мрежата на GLOBUL, твърди
Когато изцяло си подмените плановете, тогава занимавайте хората...Смешници, най-отчаяните коледни промоции от създаването на глобул, с бъдещето се фукат...
Re: Telenor ще подмени изцяло мрежата на GLOBUL, твърди
Първо щеше да е до към средата на тази година, после стана другата...
Все се чудя за какво така масово се дават лъжливи срокове и се правят такива антиреклами.
Все се чудя за какво така масово се дават лъжливи срокове и се правят такива антиреклами.
-
- Регистриран: 09 фев 2011, 23:01
Смених си мрежата за няколко месеца,
А-ааааа дано, ама надалиии (music) (woo)
А-ааааа дано, ама надалиии (music) (woo)
Те да вземе да си оправят абонаментните планове, че докато си подменят мрежата може да не им останат клиенти. То бива - бива изоставане, ама чак пък толкова, особена с тая новогодишна прИмоция......... и тия 32 ст. след изчерпване на безплатните минути.....
Имам чувството,че тая \"новогодишна\" промоция ще продължи цяла година,още не са я махнали
-
- Регистриран: 22 дек 2013, 23:30
Хахаха, даа! И един мармот...:))) От над 6 години съм им абонат и когато преди месец ми изтече договора и исках да го подновя, като си купя и нов апарат, какво се оказа?! Че всеки мангал, хванат от улицата може да подпише договор с тия и да купи същия апарат със 100лв(!!!) по-евтино! И то в моя случай за мен нямало значение дали ще го подновя на тарифа 20, 30 или 50лв, цената била същата, хахахаха! Казах им едно голямо ДГД!
Не е само в твоя случай, и аз забелязах че каквато и стойност на абонамент да избера цената на апарата е еднаква :X
А за другото пиши до безгрижните в отдел \"грижа за клиента\" ако решат ще те питат какво искаш и за него ще получиш персонална оферта - разбирай с няколко лева по малко от колкото при нов договор с лизинг.
Не че нещо ама можеше и повече да се постараят реално а не само да дрънкат как до 100 години ще подновят мрежата. (beer)
А за другото пиши до безгрижните в отдел \"грижа за клиента\" ако решат ще те питат какво искаш и за него ще получиш персонална оферта - разбирай с няколко лева по малко от колкото при нов договор с лизинг.
Не че нещо ама можеше и повече да се постараят реално а не само да дрънкат как до 100 години ще подновят мрежата. (beer)
-
- Регистриран: 19 дек 2008, 21:41
А някой обърна ли внимание на това, че тези алчни изроди си вдигнаха цените на всички тарифни планове, а за капак си намалиха и минутите към част от тях. Та как да не търся сега планове при Виваком (Мтел, след като години на ред им бях абонат и след издънките с фактурите, вече просто не съществуват за мен като оператор) и да не мисля как да прехвърля картите на цялото ни семейство. Та нека си обновяват инъче трагичната им вече мрежа колкото си искат, но да не се окаже, че скоро няма да има нужда от това, понеже няма да имат абонати. Единственото, което още ги спасява е, че и конкуренцията им не струва.
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
[Quote]Та нека си обновяват инъче трагичната им вече мрежа колкото си искат, но да не се окаже, че скоро няма да има нужда от това, понеже няма да имат абонати. [/Quote]
Я стига сте плашили гаргите. :P
То така се остава без абонати... като се прехвърлите към другия после ще ревете от него и там ще почнете да заплашвате.Начетох се на достатъчно прехвърляния и \"фалити\" ама всичките си стоят и не им пука много че една шепа хора ще сменяват оператора.
И като се прехвърлите какво... пременил се Илия, погледнал се... пак в тия :D
Я стига сте плашили гаргите. :P
То така се остава без абонати... като се прехвърлите към другия после ще ревете от него и там ще почнете да заплашвате.Начетох се на достатъчно прехвърляния и \"фалити\" ама всичките си стоят и не им пука много че една шепа хора ще сменяват оператора.
И като се прехвърлите какво... пременил се Илия, погледнал се... пак в тия :D
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Преди половин година реших да си купя Галакси С4 и съответно да си преподпиша договора. Реших да го купя кеш, за да си спестя 170лв лихви за две години, но тия казаха - о неее, требва да вземете нов номер за да платите кеш, или да го взема на лизинг и след известно време да платя всички вноски на куп, разбира се пак с лихвите (за какви глупаци ни мислят тия). След десет години техен абонат, вече съм от една седмица съм с другите тарикати - Виваком, но за сега съм доволен. Пример - Кауфланд Бъкстон, Глобул нямат обхват, Виваком - пълен. За 17,70 лв - 1500мб нет и 2 часа към всички и 2 часа към стацинарни. Глобул?!?