Windows Phone може да стане втора мобилна операционна система още тази година
Re: Windows Phone може да стане втора мобилна операционна система още
Като сме тръгнали да говорим за налагане на вкус, аз съм останал с впечатлението, че WP-ползвателите се опитаха да го направят в първи страници на тази тема...
S9+
[Quote]изумен колко е орязан Андроид , колко е бавен ... Та няма вградена в самата операционна система видео разговор през мобилна мрежа и видео тон за звънене ?! Но[/Quote]
Андроид не е една операционна система за всички, всяка марка, всяка компания изгражда своя аналог на андроид (дано съм се изразил правилно). Точно това е интересното, че го няма това еднообразие а относно видеото, това си зависи от самата компания. На Самсунгите има видео разговор, на дъртото ми DHD нямаше.:)
Аз съм обикновен юзър, като теб, но обичам индивидуалноста, или това което правя с моята машина да е точно от това, което имам нужда. Преди не бях руутвал, но сега пред мен се отваря един нов свят, който мога да изградя така, както аз искам! Ето там е различното при андроид и iOS + WP. При вас няма значение дали, ще вземеш телефон за 250лв Лумия 520, или за 1200лв Лумия 1520, защото нещата са зададени по еднакъв начин, и за това най-много се продават евтините WP - смартфони. Казвам го не, като голям разбирач, а като обикновен юзър - ползващ в момента и андроид и иос, и виждам разликата. Отворен човек съм и съм си казал, че до три месеца ще си взема и устройство под WP8. Моля ви не ме нападайте, не съм искал никой да нападам или по някакъв начин да обиждам!
Хубава вечер на всички!!!:)
Адмирации за постовете на [B]@stefanicio[/B], най накрая се появи някой доста начетен в тази област, като[B] @A4i [/B]от, който всички можем да научим по нещо. Или поне аз да науча нещо повече!
Андроид не е една операционна система за всички, всяка марка, всяка компания изгражда своя аналог на андроид (дано съм се изразил правилно). Точно това е интересното, че го няма това еднообразие а относно видеото, това си зависи от самата компания. На Самсунгите има видео разговор, на дъртото ми DHD нямаше.:)
Аз съм обикновен юзър, като теб, но обичам индивидуалноста, или това което правя с моята машина да е точно от това, което имам нужда. Преди не бях руутвал, но сега пред мен се отваря един нов свят, който мога да изградя така, както аз искам! Ето там е различното при андроид и iOS + WP. При вас няма значение дали, ще вземеш телефон за 250лв Лумия 520, или за 1200лв Лумия 1520, защото нещата са зададени по еднакъв начин, и за това най-много се продават евтините WP - смартфони. Казвам го не, като голям разбирач, а като обикновен юзър - ползващ в момента и андроид и иос, и виждам разликата. Отворен човек съм и съм си казал, че до три месеца ще си взема и устройство под WP8. Моля ви не ме нападайте, не съм искал никой да нападам или по някакъв начин да обиждам!
Хубава вечер на всички!!!:)
Адмирации за постовете на [B]@stefanicio[/B], най накрая се появи някой доста начетен в тази област, като[B] @A4i [/B]от, който всички можем да научим по нещо. Или поне аз да науча нещо повече!
Samsung GALAXY S22 Ultra
[Quote]Гледам че един който не обичаше Уиндоус Фон сега ползва такъв и ще си вземе такъв[/Quote]
Тук май за мен говориш... ;) Да, реших да пробвам лумиата по силните препоръки на един symbian фен от друг форум (ivo777), който беше минал през няколко андроида преди да си вземе 820...
FintaraBG, не налагам мнението си, казвам какво ми харесва и какво не. Както казва Венци не съм програмист и нямам време да се бърникам в андроида за да го правя максимално бърз, нещо което не ми се налага с лумиата, ползвайки същите неща. Снощи започнах да пиша мнение във форума от сонито и ми се уби желанието от забавяне във въвеждането на думите, при това със стоковата клавиатура... Относно наистина големия недостатък със силата на звука - да, за повечето хора това е проблем, но в моя случай никакъв. Телефона ми е винаги на вибрация и не използвам мелодия, за да разбирам, че някой ме търси. За това е минус за мен, че няма вибрация все още при съобщение във Wats App и Viber, но се надявам да я добавят в скоро време.
Тук май за мен говориш... ;) Да, реших да пробвам лумиата по силните препоръки на един symbian фен от друг форум (ivo777), който беше минал през няколко андроида преди да си вземе 820...
FintaraBG, не налагам мнението си, казвам какво ми харесва и какво не. Както казва Венци не съм програмист и нямам време да се бърникам в андроида за да го правя максимално бърз, нещо което не ми се налага с лумиата, ползвайки същите неща. Снощи започнах да пиша мнение във форума от сонито и ми се уби желанието от забавяне във въвеждането на думите, при това със стоковата клавиатура... Относно наистина големия недостатък със силата на звука - да, за повечето хора това е проблем, но в моя случай никакъв. Телефона ми е винаги на вибрация и не използвам мелодия, за да разбирам, че някой ме търси. За това е минус за мен, че няма вибрация все още при съобщение във Wats App и Viber, но се надявам да я добавят в скоро време.
[Quote]vanci1990:
Та няма вградена в самата операционна система видео разговор през мобилна мрежа[/Quote]
Има, обаче при Samsung само:
Та няма вградена в самата операционна система видео разговор през мобилна мрежа[/Quote]
Има, обаче при Samsung само:
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
[Quote]специалността ми е Аerospace Engineering. [/Quote]
[Quote]Със сигурност съм бил на много повече писти от теб и то не като зрител[/Quote]
Да, сигурно си летял повече от мен със самолет :D
[Quote]Със сигурност съм бил на много повече писти от теб и то не като зрител[/Quote]
Да, сигурно си летял повече от мен със самолет :D
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Стига де, не ви ли омръзна вече да спорите със стената? (whistle)
Всъщност ако беше тухлена вече трябваше да сте се разбрали :D
Всъщност ако беше тухлена вече трябваше да сте се разбрали :D
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Относно браузърите не си прав. В магазина има няколко, като най-добрия според мен, а и не само според мен, е UC Browser. С последния ъпдейт нещо малко се окъка работата, но като цяло е доста по-добър от IE. За съжаление обаче не може да промениш браузъра по подразбиране, както и повечето други неща по подразбиране и затова линковете от фейса, например, винаги ще се отварят в IE. А ти когато искаш да си ровиш може спокойно да го правиш през друг браузър.
За автомобилни мислех, че говореше, за самолетните е очевадно. Все пак това ми е работата в момента. Както и да е, друга е темата. За съжаление я оспами с дребнавото си заяждане, но явно непрестанното ръчкане и страха да не би да си се прекарал с две стотинки, купувайки си нещо те е направил такъв. Бъди по-ларж и се радвай на простите неща в живота! 8)
Късно е, чадо, да се опитваш да замажеш ситуацията и да се измъкнеш сух... Каквото и да напишеш, хората видяха вече... Айде успех по пистите ;)
Надявай се, тук съм и нямам намерения никъде да ходя! :D Иначе благодаря за пожеланията, да ти се връща! ;)