Авторът на Flappy Bird свали играта от магазините за приложения
-
- Регистриран: 12 сеп 2012, 23:41
- Контакти:
Авторът на Flappy Bird свали играта от магазините за приложения
Както всички коментират по темата, това е невероятно умно решение. Първо, че играта изобщо няма да спре да генерира приходи, понеже те не идват от закупуването и, а от реклами. Второ, той изобщо не се ангажира вече с бъдещите и ъпдейти и поддръжка. Трето официалното му обявяване, че ще свали играта ще донесе космически брой сваляния преди да е \"изчезнала\". И четвърто, може би така ще успее да избегне проблемите с Nintendo и може и да се отърве от делото за авторски права. Иначе за самата игра. Определено е супер малоумна, но е много зарибяваща. Имам познати, които си строшиха телефоните заради нея :D
Re: Авторът на Flappy Bird свали играта от магазините за приложения
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dotgears.flappybird&hl=bg ;)
Аз така и не разбрах защо хората се ядосват с тази игра. Зарибяваща... силно казано, но със сигурност не е от типа игри, които биха ме накарали да си "строша телефона". (whistle)
П.С. сега погледнах ревютата от горния линк - страхотни коментатори сме българите.
П.С. сега погледнах ревютата от горния линк - страхотни коментатори сме българите.
S9+
Такава тъпотия с графика от 90-те освен за китайски боклуци и нисък клас android-и не бих я препоръчал.
То да имаше 2 - 3 живота поне, а не при първия сблъсък играта да свърши.
То да имаше 2 - 3 живота поне, а не при първия сблъсък играта да свърши.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Ето и за Windows Phone - http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/flappy-bird/9bf76692-f5ca-4a5f-a533-2ce0d9c0e6e1