Ето при кого от гласувалите в Mobile Best Awards 2013 отиват подаръците ни
-
- Регистриран: 09 фев 2011, 23:01
Ето при кого от гласувалите в Mobile Best Awards 2013 отиват подаръцит
Честито! Със здраве да си ползвате наградите!
Устройствата са страхотни ;)
Устройствата са страхотни ;)
Re: Ето при кого от гласувалите в Mobile Best Awards 2013 отиват подар
Двама от печелившите поне да ги бяха регистрирали,а от третия това
[B] Общо 1 резултат за vivaman:
ОтговорRe: 10 години с ръка върху пулса на технологиите
Автор: vivaman
Дата: 22.12.2013 12:20
:)Най-вече честита годишнина,много успехи и все така в помощ на търсещите познания в дебрите на мобилните технологии.Весели празници на всички!!!(yes)[/B]:D
[B] Общо 1 резултат за vivaman:
ОтговорRe: 10 години с ръка върху пулса на технологиите
Автор: vivaman
Дата: 22.12.2013 12:20
:)Най-вече честита годишнина,много успехи и все така в помощ на търсещите познания в дебрите на мобилните технологии.Весели празници на всички!!!(yes)[/B]:D
-
- Регистриран: 20 юни 2004, 17:34
Аз със сигурност съм регистриран, при това доста преди да възникне идеята за тази класация :D
Изключително щастлив съм за спечелената награда и очаквам с нетърпение да си я получа. Поздрави на всички и голямо благодаря екипа на mobilebulgaria.com! (yes)
Изключително щастлив съм за спечелената награда и очаквам с нетърпение да си я получа. Поздрави на всички и голямо благодаря екипа на mobilebulgaria.com! (yes)
Честито!!!
Само ако можеш да ми кажеш:
Как си се въздържал 10 години да нямаш нито едно мнение???
Само ако можеш да ми кажеш:
Как си се въздържал 10 години да нямаш нито едно мнение???
-
- Регистриран: 12 сеп 2012, 23:41
- Контакти:
Няма да поставям честността на избирането на победителите или нещо друго, понеже не е моя работа, а и в България има презумция за невинност. Тоест, всеки е невинен до доказване на противното. Искам просто да споделя, колко смешно ми беше навремето като гледах телевизия и като видя някое предаване в което се теглят разни номера, имена или други подобни. Излиза водещия и казва: \"И сега с помощта на компютър на напълно случаен принцип ще изтеглим името на печелившия...\" :D :D :D
Че то в компютрите няма абсолютно нищо случайно, дори всички функции, методи и класове, които вършат това генерират \"псевдослучайни числа\". Да не говорим колко е лесно да се манипулира всичко друго свързано с компютърните програми :D
Както и да е. На печелившите честито. Да си ползват наградите със здраве, а за всички останали (като мен) остава да се зарадваме сами с някое устройство, че явно няма да ни падне от небето :D
Че то в компютрите няма абсолютно нищо случайно, дори всички функции, методи и класове, които вършат това генерират \"псевдослучайни числа\". Да не говорим колко е лесно да се манипулира всичко друго свързано с компютърните програми :D
Както и да е. На печелившите честито. Да си ползват наградите със здраве, а за всички останали (като мен) остава да се зарадваме сами с някое устройство, че явно няма да ни падне от небето :D
То май,всяка година става така.Все\"девствени\"акаунти печелят:D
И всяка година , ние си пишем: те си печелят и на никой от зайнтересуваните не им пука.
Ама здраве да е ТАКОВА НИ Е ВСИЧКО;)
Ама здраве да е ТАКОВА НИ Е ВСИЧКО;)
-
geleto_, в общите условия при регистрацията не пишеше, че който се регистрира задължително трябва да пише коментари и тъй като до сега не е имало нищо, което да е привлякло вниманието ми, за да коментирам не съм го правил, но такива мнения като твоите как човек да ги подмине..:D
-
Между другото за geleto_ и всички, които си мислят, че лично моя профил не е реален или е създаден с някаква про форма цел, най-лесно може да влезе в google и да напише grandvizitor и да види в колко други форуми и сайтове съм регистриран и кога и колко съм коментирал.
До всички хейтъри: Не се ядосвайте и вие ще спечелите другият път!:D
За останалите хора ще си направя труда да споделя, че в анкетата участвах единствено за да гласувам за моя телефон - Note 3 и ни най-малко съм очаквал да спечеля нещо, просто е така за вота. Един ден случайно влизайки в сайта на заглавната страница ми излезе Mobile Best Awards 2013 и исках да си погъделичкам самочувствието като видя каква поредна награда е отнесъл Note 3 :D, то пък се оказа анкета и така и така бях влязъл реших да го подкрепя. Аз като повечето от вас гледам с едно око на подобни томболи и не очаквам да спечеля нещо, но явно има и коректни организатори така, че ще се радвам ако съм успял да накарам някой да повярва в хубавите неща в живота и особено в нашата страна.:)
До всички хейтъри: Не се ядосвайте и вие ще спечелите другият път!:D
За останалите хора ще си направя труда да споделя, че в анкетата участвах единствено за да гласувам за моя телефон - Note 3 и ни най-малко съм очаквал да спечеля нещо, просто е така за вота. Един ден случайно влизайки в сайта на заглавната страница ми излезе Mobile Best Awards 2013 и исках да си погъделичкам самочувствието като видя каква поредна награда е отнесъл Note 3 :D, то пък се оказа анкета и така и така бях влязъл реших да го подкрепя. Аз като повечето от вас гледам с едно око на подобни томболи и не очаквам да спечеля нещо, но явно има и коректни организатори така, че ще се радвам ако съм успял да накарам някой да повярва в хубавите неща в живота и особено в нашата страна.:)
Колко? Първа страница в гугъл изкарва няколко сайта за игри, ибей, снимка.бг и андроид форума, в който имаш един коментар. Едва ли някой казва, че не си реален. ;)