Изпълнителният директор на Mozilla напуска
Re: Изпълнителният директор на Mozilla напуска
и аз все за тоя виц се сещам напоследак (yes)
Принципно хомосексуализма все още е заболяване според СЗО.Искат да го махнат от списъка и това ще стане,но фактът е,че към днешна дата(момента,в който са принудили човечеца да напусне) си е заболяване.Дори и да не се разглежда като заболяване хомосексуализма се основава предимно на секса(низки страсти).Вероятността гейове да не злоупотребят с дете е минимална.А тези пък,които твърдят,че се чувстват от другия пол са си чиста проба шизофреници.Принципно шизофренията се лекува,ама няма излекувани :| .И най важното: брачната институция произлиза на първо място от религията,която от своя страна не обича хомосексуалистите,въпреки,че доста от свещениците и монасите са хомосексуалисти с педофилски наклонности(отнася се предимно за католическата църква).
Конкретно по темата:това е поредния пример как уж дискриминираните педали,чифути и друга сган всъщност дискриминират обикновените праволинейни без увреждания хора.
Конкретно по темата:това е поредния пример как уж дискриминираните педали,чифути и друга сган всъщност дискриминират обикновените праволинейни без увреждания хора.
Като чета коментариете, все едно съм във форум на фенове на Атака, много зле, това толерантност, уважение към различията, къде ти. А последното мнение по негативизъм и глупост кърти.
Хайде толерастите да научат и някоя друга думичка освен заучените си клишета за обратните?!
Темата защо педалите, не трябва да имат право да показват своята сексуалност и да осиновяват деца е толкова богата.... По-добре се запознайте с доводите тук:http://mamaitatko.com/reports/%D0%9C%D0%B0%D0%BC%D0%B0_%D0%B8_%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%BA%D0%BE:_%D0%93%D0%B5%D0%B9_%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%BA_%D0%B8_%D1%85%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%81%D0%B5%D0%BA%D1%81%D1%83%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82_-_%D0%BC%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%86%D0%B8%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8_%D0%B7%D0%B0%D0%B1%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B6%D0%BA%D0%B8.html
Темата защо педалите, не трябва да имат право да показват своята сексуалност и да осиновяват деца е толкова богата.... По-добре се запознайте с доводите тук:http://mamaitatko.com/reports/%D0%9C%D0%B0%D0%BC%D0%B0_%D0%B8_%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%BA%D0%BE:_%D0%93%D0%B5%D0%B9_%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%BA_%D0%B8_%D1%85%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%81%D0%B5%D0%BA%D1%81%D1%83%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82_-_%D0%BC%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%86%D0%B8%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8_%D0%B7%D0%B0%D0%B1%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B6%D0%BA%D0%B8.html
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Ако самият ти не си от тая групичка мнението ти ще бъде като като оная френска депутатка която дойде при циганите у нас друса кючек с тях и после като си отиде каза \"те са прекрасни хора, хранете си ги, гледайте си ги, пазете им правата обаче... у нас не ща да ми стъпват в двора\" :D
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Аз няма да използвам продуктите на Лисичката, щото смятам че гей-браковете са извращение и противоречат на възгледите ми и ще агитирам околните да не ги използват също!(angry)
Организациите в които хомо-дружинките са активни, стават лесна плячка за трибуквените централи. Така че не е ясно кой / за какво точно атакува Mozilla. Мисля че шефа правилно си подаде оставка. Така се редуцира инициативата и повърхността за атака. Ако беше избрал да се бори, организацията му щеше да понесе поражения и вероятно да и се наложи да жертва сигурността на потребителите. Хомо-дружинките са слабите звена във веригата на сигурността.
Ти какво искаш да одобряваме това което Господ унищожи, Содом и Гоморса ни за пример, Бог е създал Мъж и Жена а не двама мъже а това с брака е най голямото извращение, брака е свещен съюз пред Бога!
(angry)
(angry)
-
- Регистриран: 12 сеп 2012, 23:41
- Контакти:
Приятелю, без да те обиждам и без да искам да поставям вярата ти под въпрос, просто искам да ти кажа, че това тук е технически форум и едва ли много хора вярват в Бог или там в каквото и да е. Разбира се, ти имаш право да си вярваш, че Бог е създал всичко за 6 дни или там каквото и да е. Все пак, обаче, не забравяй факта:
[B]Religion always lose to Science[/B] ;)
[B]Religion always lose to Science[/B] ;)