WSJ: Часовникът на Apple ще има над 10 сензора
Re: WSJ: Часовникът на Apple ще има над 10 сензора
Хаааа хаааа. Този ми е поне 5-ти iphone 5s който продавам:-)
Бъди сигурен, че веднага ще си го купя часовника. Да съм жив и здрав.
Къде и с какво съм го похвалил, при положение,че постоянно повтарям, че е все още слух и се говори за него от три години.
Как да хваля нещо, което незнам, че съществува. Но това не пречи на определени индивиди да оплюват продукт, който е в имагинерното пространство, само на база информативна статия из интернет пространстовото.
Не съм светец. Обективен съм. Пред себе си, не пред околните.
Бъди сигурен, че веднага ще си го купя часовника. Да съм жив и здрав.
Къде и с какво съм го похвалил, при положение,че постоянно повтарям, че е все още слух и се говори за него от три години.
Как да хваля нещо, което незнам, че съществува. Но това не пречи на определени индивиди да оплюват продукт, който е в имагинерното пространство, само на база информативна статия из интернет пространстовото.
Не съм светец. Обективен съм. Пред себе си, не пред околните.
-
- Регистриран: 09 фев 2011, 23:01
Абе гледам нещо коментарите към omax много негативни (whistle)
[Quote]
Този ми е поне 5-ти iphone 5s който продавам:-)
[/Quote]
Кога съм казал, че си единствения, който купува и продава боклуци
(woo)
И намали малко бройката на продадените айфони, че от лъжата доста замириса на ако :|
[Quote]
Този ми е поне 5-ти iphone 5s който продавам:-)
[/Quote]
Кога съм казал, че си единствения, който купува и продава боклуци
(woo)
И намали малко бройката на продадените айфони, че от лъжата доста замириса на ако :|
@omax, виж другата тема за часовника. Според мен е интересна. Ще бъдат представени различни часовници от Епъл. Най-якото е, че ще има доста вградени сензори, които ще следят общото физическо състояние. Вярно, че това не е нещо ново при флагманите на Самсунг, но ще ми е интересно да видя примерно, сензора за кръвно налягане дали, ще работи коректно. И ще замени ли апаратите за кръвно? Защото примерно майка ми е с ниско кръвно и ако примерно отчете много ниски нива, при синхронизация с моя айфон аз, ще знам дали тя има нужда от помощ и т.н.т.
http://www.mobilebulgaria.com/forum/448237/15/1/0/iwatch-ще-има-спортна-и-дизайнерска-версия-твърди-слух
http://www.mobilebulgaria.com/forum/448237/15/1/0/iwatch-ще-има-спортна-и-дизайнерска-версия-твърди-слух
Samsung GALAXY S22 Ultra
Ако трябва да сме точни , още преди 5 години Apple пуснаха iPod Nano 6-gen. Устройството се носеше и като часовник. От тогава са слуховете , че Apple разработва специализиран часовник. Още преди 4 години се предполагаше това да бъде комбинация от уелнес и медицинска платформа. Тези предположения се оказаха верни. Джаджите на Sony (SW1&2) и Motorola (MOTOACTV) копират дизайна на iPod Nano 6-gen. MOTOACTV излиза 2011 със TI OMAP 3 - чипсета на флагманските смартфони от 2010. Сравнени с MOTOACTV всички други \"умни часовници\" са отчайващо глупави. :D
Така че очаквайте продължението на iPod Nano от 2010г. Apple са законодатели и в тази нисша.
Така че очаквайте продължението на iPod Nano от 2010г. Apple са законодатели и в тази нисша.
-
Ей го още едно зомби. Господ на 7 ден не е почивал ами е правил айпод, айпад, айпръц, айшит. Мазохисти пфъъъ (puke)
Аз пък не мога да разбера андроид фенчетата, които обикалят всяка Apple тема за да хейтят и тролят. Та чак аватара им е на тази тематика. Аз лично не харесвам андроид, но рядко отварям темите, които го касаят.
И за не спира флейма:
Scorpinox10, залагам 5лв, че ползваш браузър на телефона и на компютъра, които произхожда от WebKit engine-а на отвратителните и неиновативни Apple :)
А относно часовниците - виж ipod-а от 2010та как изглежда с каишка http://gadgetsin.com/tiktok-and-lunatik-ipod-nano-6g-watch-bands.htm :)
Както писа по-горе mr_j, да изчакаме есента и да видим какво ще излезе. Да не се окаже пак, че всички след това ще тръгнат да правят като епълския дизайн, защото всъщност бил единствения възможен. Нещо като: http://todayilearned.co.uk/wp-content/uploads/2012/07/samsung-phones-before-and-after-iphones.jpeg :)
И за не спира флейма:
Scorpinox10, залагам 5лв, че ползваш браузър на телефона и на компютъра, които произхожда от WebKit engine-а на отвратителните и неиновативни Apple :)
А относно часовниците - виж ipod-а от 2010та как изглежда с каишка http://gadgetsin.com/tiktok-and-lunatik-ipod-nano-6g-watch-bands.htm :)
Както писа по-горе mr_j, да изчакаме есента и да видим какво ще излезе. Да не се окаже пак, че всички след това ще тръгнат да правят като епълския дизайн, защото всъщност бил единствения възможен. Нещо като: http://todayilearned.co.uk/wp-content/uploads/2012/07/samsung-phones-before-and-after-iphones.jpeg :)
-
Големи сте смешници. Сложили едно МП3 на каишка и вече имат смарт часовник. Трябва да ви измислят каишка за челото та отдалече да си ви личи простотията (woo). Като цяло идеята за умен часовник е супер тъпа - ще си държа телефона в джоба или някъде си и ще дам голяма сума за дистанционно пфъъъ :X А онези манипулативни и лъжливи снимки ги прати на Епъл. Още нямаше лайфони когато Самсунг правеха култови телефони като Т100 и серията SGH. Колкото до webkit Гугъл вече пуска blink. Но webkit е съвместна разработка. С лъжите и манипулациите айфоните няма да станат по-добри телефони. Всички ви се присмиват, че драпате да хвалите телефони, които нямат елементарни функции (woo)
WebKit първоначално е разработка на Apple, ползвайки KHTML като основа и 2005та го пускат OpenSource. Ама предполагам, че не си на повече от 18 годинки за да ги помниш тези неща.
И като е съвместна разработка защо Chrome продължава да праща user agent \"AppleWebKit\"? Освен това Blink е fork на WebKit :)
И ако приемеш един съвет - не си позволявай да обиждаш хора, които не познаваш, защото отстрани изглеждаш смешно и след 3-4 години като си прочетеш мненията няма да се гордееш със себе си.
И като е съвместна разработка защо Chrome продължава да праща user agent \"AppleWebKit\"? Освен това Blink е fork на WebKit :)
И ако приемеш един съвет - не си позволявай да обиждаш хора, които не познаваш, защото отстрани изглеждаш смешно и след 3-4 години като си прочетеш мненията няма да се гордееш със себе си.
-
- Регистриран: 13 юли 2006, 21:30
гледам форума не се е променил. някакви хора продължават искренода рмазят и да нападат някаква компания, която е пуснала някакъв нов продукт...
не осъзнавате ли, че това да величаеш един бранд и това да го мразиш са двете страни на една и съща монета? какво различава един хейтър от един сляп фен? нищо според мен.. и двате типажа са смешни..
епъл да пускат каквото си искат, самсунг да пускат каквото си искат и те.. един обикнвоен потребител не трябва да го интересува. имате глави на раменете си - избирайте каквото на вас ви харесва.
айфона бил шитня, галаксито било шитня, часовника бил краден... сериозно ли нямате къде да си насочите цялата енергия, която изсипвате в хейт?
иначе евала на епъл, за поредна година успяват да накарат старата си схема да работи - винаги се вдига адски много шум около новите продукти, който ще пуснат, а форумите кипят с такива безмислени дискусии около тях. година след година след година виждам как това работи и си казвам - ето този път хората най-накрая ще са проумели и няма да влизат в безмислени дискусии на кой компанията, която произвежда телефона му е по-по-най... ама не би...
просто недуомявам как човек може да изпитва омраза към компания, която произвежда техника... майка ви ли убиха, дъшеря ви ли изнасилиха?
тъжното е, че вместо да има някаква дискусия, от която някой, който се колебае дали да си купи дадена технки или не, да може да получи полезна инфомрация, вианги всичко опира до "малоумните фенове, които искат да се правят на богат и за това си купуват айфон" и "заблудените глупаци с лагавите андроиди на самсунг".
п.п.
strk, постът не е към теб, просто си писал последен в темата.
не осъзнавате ли, че това да величаеш един бранд и това да го мразиш са двете страни на една и съща монета? какво различава един хейтър от един сляп фен? нищо според мен.. и двате типажа са смешни..
епъл да пускат каквото си искат, самсунг да пускат каквото си искат и те.. един обикнвоен потребител не трябва да го интересува. имате глави на раменете си - избирайте каквото на вас ви харесва.
айфона бил шитня, галаксито било шитня, часовника бил краден... сериозно ли нямате къде да си насочите цялата енергия, която изсипвате в хейт?
иначе евала на епъл, за поредна година успяват да накарат старата си схема да работи - винаги се вдига адски много шум около новите продукти, който ще пуснат, а форумите кипят с такива безмислени дискусии около тях. година след година след година виждам как това работи и си казвам - ето този път хората най-накрая ще са проумели и няма да влизат в безмислени дискусии на кой компанията, която произвежда телефона му е по-по-най... ама не би...
просто недуомявам как човек може да изпитва омраза към компания, която произвежда техника... майка ви ли убиха, дъшеря ви ли изнасилиха?
тъжното е, че вместо да има някаква дискусия, от която някой, който се колебае дали да си купи дадена технки или не, да може да получи полезна инфомрация, вианги всичко опира до "малоумните фенове, които искат да се правят на богат и за това си купуват айфон" и "заблудените глупаци с лагавите андроиди на самсунг".
п.п.
strk, постът не е към теб, просто си писал последен в темата.
DocHoliday, когато някой като теб каже нещо толкова умно,единственото което ни остава е да се радваме че го е споделил с нас.
Респект!
Респект!