Ъпдейтът до Windows Phone 8.1 може да се появи още днес
Ъпдейтът до Windows Phone 8.1 може да се появи още днес
-
Последна промяна от npet на 16 юли 2020, 22:45, променено общо 1 път.
-
Re: Ъпдейтът до Windows Phone 8.1 може да се появи още днес
през юли се чака
Когато искат да я пускат!
Аз я ползвам от началото;)
Аз я ползвам от началото;)
-
-
И кво като я ползваш много си отворен ли а? С какъв телефон си ?
Ако става дума за мен.
1520
П.П. Мисля , че подмятанията ти са неуместни
1520
П.П. Мисля , че подмятанията ти са неуместни
-
-
С тап може, по координати не намирам вариант...
Имате ли информация за някакви апарати, които ще бъдат представени в близкото бъдеще, тъй като мисля вече да сменям 620-ката (whistle)
Wishmak3r,
По подразбиране приемам, че си доволен от Windows Phone 8. Според мен имаш два варианта за логично продължение. Единият е lumia 630 или 635, мисля, че единствената разлика е, че 635 има LTE, а 630 няма. Бюджетно и компактно решение като твоят 620. Ако размерът не е проблем и можеш да си го позволиш, силно бих ти препоръчал да се засилиш към 930. Трябва да се появи в \"близкото бъдеще\" в България. Мисля, че мнозинството от WP фенове тук биха ме подкрепили относно второто предложение. :)
Между другото, аз съм горд и още повече доволен собственик на 925. И въпреки това бих ти препоръчал 930, почти винаги е по-добре да имаш най-новият модел на един телефон. Благородно бих ти завиждал, ако си го вземеш. :)
Успех!
По подразбиране приемам, че си доволен от Windows Phone 8. Според мен имаш два варианта за логично продължение. Единият е lumia 630 или 635, мисля, че единствената разлика е, че 635 има LTE, а 630 няма. Бюджетно и компактно решение като твоят 620. Ако размерът не е проблем и можеш да си го позволиш, силно бих ти препоръчал да се засилиш към 930. Трябва да се появи в \"близкото бъдеще\" в България. Мисля, че мнозинството от WP фенове тук биха ме подкрепили относно второто предложение. :)
Между другото, аз съм горд и още повече доволен собственик на 925. И въпреки това бих ти препоръчал 930, почти винаги е по-добре да имаш най-новият модел на един телефон. Благородно бих ти завиждал, ако си го вземеш. :)
Успех!