Ако може само още малко (преди да ми е писнало) да поспамим темата?
Какво се случи на olx99?
За асемблера, какво да ти кажа, дори и в казармата написах под едно KB приложение което слагаше в малкият си джоб bds-а, за принтерите да не говорим... никой не ми е платил и стотинка, не съм и искал, идеята ми е, че който си го може - си го може... ;)
Няма смисъл да правя глупости заради един никнейм, нека този който го е направил да се замисли колко дребна душица е... (beer)
Основателят на AnandTech се присъединява към Apple
-
- Регистриран: 01 сеп 2014, 22:29
-
- Регистриран: 12 сеп 2012, 23:41
- Контакти:
Re: Основателят на AnandTech се присъединява към Apple
[Quote]Какво се случи на olx99?[/Quote]
Нямам никаква идея. Погледнах в списъка с игнорираните думи и IP-та и никъде не присъства твоето. Който каквото и да е направил, не е свързано с мен. За мен също е недопустимо да се забранява свободата на словото и да се съди човек заради мнението му. Стига да се спазва добрия тон и да няма обиди, или явни провокации, всичко е позволено :)
Нямам никаква идея. Погледнах в списъка с игнорираните думи и IP-та и никъде не присъства твоето. Който каквото и да е направил, не е свързано с мен. За мен също е недопустимо да се забранява свободата на словото и да се съди човек заради мнението му. Стига да се спазва добрия тон и да няма обиди, или явни провокации, всичко е позволено :)
-
- Регистриран: 09 фев 2011, 23:01
[Quote]За асемблера, какво да ти кажа, дори и в казармата написах под едно KB приложение което слагаше в малкият си джоб bds-а, за принтерите да не говорим... никой не ми е платил и стотинка, не съм и искал, идеята ми е, че който си го може - си го може...[/Quote]
За кой процесор си писал на Асемблер ?
За кой процесор си писал на Асемблер ?
[Quote]За кой процесор си писал на Асемблер ?[/Quote]
Започнах от MOS 6502, минах през i8086 и се спрях при i80286
Започнах от MOS 6502, минах през i8086 и се спрях при i80286
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
-
- Регистриран: 09 фев 2011, 23:01
Аз бях цар на 6502. Правил съм игри, програми и интересни неща(woo)
Славни времена бяха. Процесор 1.3 мхр, рам 64 кб от които половината не може да ползваш, графика 192х281...Бях направил чийтове на всички известни игри (woo) И сега имам емулатор на лаптопа и цъкам някой стари игрички-Ацтек, Конан, Каратека, Замъкът Уолфенщайн...
За i8086 по-малко съм програмирал защото нямах достъп до Правец 16. Помня само, че не беше истински 16 битов адресната шина му беше 8 битова.....
Славни времена бяха. Процесор 1.3 мхр, рам 64 кб от които половината не може да ползваш, графика 192х281...Бях направил чийтове на всички известни игри (woo) И сега имам емулатор на лаптопа и цъкам някой стари игрички-Ацтек, Конан, Каратека, Замъкът Уолфенщайн...
За i8086 по-малко съм програмирал защото нямах достъп до Правец 16. Помня само, че не беше истински 16 битов адресната шина му беше 8 битова.....
-
- Регистриран: 12 сеп 2012, 23:41
- Контакти:
[b][i]modedit: Темата се изчерпа. Заключвам.[/b][/i]