Apple представи iPhone 6 с два размера на екрана
Apple представи iPhone 6 с два размера на екрана
Урааа, вече и собствениците на IPhone ще могат да се насладят на 4,7\" и 5,5\" екран!!!
Личното ми мнение, е че дизайна е под всякаква критика. Прилича повече на HTC, отколкото на IPhone.
Обаче браво за камерата. Ако прави наистина толкова хубави снимки и видео като казаха на представянето е крачка пред другите.
Личното ми мнение, е че дизайна е под всякаква критика. Прилича повече на HTC, отколкото на IPhone.
Обаче браво за камерата. Ако прави наистина толкова хубави снимки и видео като казаха на представянето е крачка пред другите.
Re: Apple представи iPhone 6 с два размера на екрана
Можеш да бъдеш сигурен в качеството на снимките телефона е уникален на 25 летя за Париж и ще се сдобия и с двата модела 128гб
Да споделиш, ако обичаш кое е уникалното? Аз не видях подобно нещо..,
http://www.apple.com/?cid=li-us-8f5d9cd5-753d-4551-8a03-8c64fee9020a-vi
ГЛЕДАЙТЕ
ГЛЕДАЙТЕ
Няма нищо уникално. Много шум за нищо отново. Добре че ябълката наеха експерти от Nokia във фотографската област за да си подобрят камерата. Иначе щяха да тъпчат на едно място още дълги години.
-
- Регистриран: 09 сеп 2014, 21:27
Знае ли някой колко РАМ ще има айфон 6?
Как го разбра, като още никой не го е ползвал? Иначе честит нов размер на всички айфон фенове, само не знам вече кой от двата размера е идеалния за телефон.
-
- Регистриран: 16 мар 2013, 12:05
iPhone 6 - 8MP , SONY Z3 20.7MP....Еми излагация отново. Нито водоустойчивост, нито нищо. И дизайна развалиха, остана само iOS 8 . :S
Нищо ново, нищо впечатляващо, играят на сигурно и показват устройства, които трябваше да правят преди година-две.
И както написа някой по-долу, дизайнът доста прилича на HTC
Иначе не се съмнявам в качеството, материалите, изработката, сигурно всичко е на ниво
И както написа някой по-долу, дизайнът доста прилича на HTC
Иначе не се съмнявам в качеството, материалите, изработката, сигурно всичко е на ниво
5c се дава безплатно, а в България е 659 лв. с план от мтел.