Часовникът на Apple се казва просто Watch
Часовникът на Apple се казва просто Watch
Нови стандарти за умен часовник :) Отново ще има копиране на интерфейса от други ***** производители...
[B][i]mod edit: Спазвай добрия тон!
@Ванката[/i][/B]
@Ванката[/i][/B]
Re: Часовникът на Apple се казва просто Watch
[B][i]mod edit: Няма връзка с обсъжданата тема!
@Ванката[/i][/B]
@Ванката[/i][/B]
Пич, почти съм сигурен, че докато си гледал представянето на новия а***т си получил о*****. :D
--------
@Ванката[/i][/B]
Ванка, за да не ти се налага да триеш мнения постоянно, по-добре изтрий перманентно от сайта провокаторите Prasko1 (Айфон) и nikolaii (Самсунг). ;) Заради тези двамата са 90% от караниците и обидите във форума.
--------
@Ванката[/i][/B]
Ванка, за да не ти се налага да триеш мнения постоянно, по-добре изтрий перманентно от сайта провокаторите Prasko1 (Айфон) и nikolaii (Самсунг). ;) Заради тези двамата са 90% от караниците и обидите във форума.
Само животът на батерията пропускат да споменат. Тоест е същата безсмислица като другите.
-
- Регистриран: 09 фев 2011, 23:01
[Quote]Пич, почти съм сигурен, че докато си гледал представянето на новия айшит си получил оргазъм. :D[/Quote]
Не може да получи о***** щото анаболите дето ги пие са си свършили своето. Ама да почва да събира пари не за а****и ами за присаждане на коса, че от анабола окапва вече :S
---------
[B][i]mod edit: Спазвай добрия тон! А бе хора няма ли да престанете с тия глупости?
@Ванката[/i][/B]
Не може да получи о***** щото анаболите дето ги пие са си свършили своето. Ама да почва да събира пари не за а****и ами за присаждане на коса, че от анабола окапва вече :S
---------
[B][i]mod edit: Спазвай добрия тон! А бе хора няма ли да престанете с тия глупости?
@Ванката[/i][/B]
[B]Стига сте цапали и тази тема.[/B]
Изглежда красиво, но много по-добре щеше да е ако ги правиха кръгли...
Изглежда красиво, но много по-добре щеше да е ако ги правиха кръгли...
S9+
Тази година ябълките много разочароваха в нещото, което им беше силна черта - много грозен дизайн на продуктите. iPhone 5/5S са с много по-добър дизайн от 6-цата, а часовниците на ASUS и Motorola са доста по-добри откъм дизайн!
Часовникът, поне според мен, изглежда доста добре. Малко е разочароващо, че изисква айфон.
на мене ми изписваше, че моя браузър не е съвместим за гледане на видеото, ти ми говориш, че часовника изисквал само iphone.
Лично аз не съм фен на такъв тип джаджа, но пък часовника на Епъл изглежда доста стилен. Не е като подарък от з***** ******** ********
----------------
[B][i]mod edit: Не създавай напрежение в темата!
@Ванката[/i][/B]
----------------
[B][i]mod edit: Не създавай напрежение в темата!
@Ванката[/i][/B]