Тарифите bob вече предлагат и мобилен интернет
Re: Тарифите bob вече предлагат и мобилен интернет
Тъкмо преди 2 дни си пуснах заявлението за спиране на номера ми, който ползвам на Viva free за интернет и след месец ще си пусна мобилен пакет към Super bob-a.
P.S. Като отидох да си спирам номера девойката се опитваше да ме обработи да подпиша някакъв договор за друга услуга, уви не успя. Принтира на хартия заявлението за спиране на номера и ми го подаде да го прочета и ми каза като го прочета да се подпиша на touchpad-a. Аз си замълчах, прочетох всяка дума от заявлението и директно си се подписах на хартиеното заявление. Забележете, че ми даде да чета заявлението принтирано, а искаше да се подписвам на touchpad. Изобщо не обърна монитора да видя на какво ще се подпиша. Като и подадох подписаното на хартия заявление веднага започна:
Тя: Ама тряба да се подпишете на устройството.
Аз: Не съм длъжен да се подписвам на него и няма закон, който да ме задължи.
Тя: Ама не може, ако не се подпишете няма как да подадете заявлението. След като го подпишете ще ви го принтирам.
Аз: Това изобщо не е вярно!
В този момент един от консултантите и каза да вземе подписаното хартиено заявление, да го сканира и да го прикачи. Накрая промърмори "Само претенции... не искат да се подписват на това, не искат да се подписват на онова."
P.S. Като отидох да си спирам номера девойката се опитваше да ме обработи да подпиша някакъв договор за друга услуга, уви не успя. Принтира на хартия заявлението за спиране на номера и ми го подаде да го прочета и ми каза като го прочета да се подпиша на touchpad-a. Аз си замълчах, прочетох всяка дума от заявлението и директно си се подписах на хартиеното заявление. Забележете, че ми даде да чета заявлението принтирано, а искаше да се подписвам на touchpad. Изобщо не обърна монитора да видя на какво ще се подпиша. Като и подадох подписаното на хартия заявление веднага започна:
Тя: Ама тряба да се подпишете на устройството.
Аз: Не съм длъжен да се подписвам на него и няма закон, който да ме задължи.
Тя: Ама не може, ако не се подпишете няма как да подадете заявлението. След като го подпишете ще ви го принтирам.
Аз: Това изобщо не е вярно!
В този момент един от консултантите и каза да вземе подписаното хартиено заявление, да го сканира и да го прикачи. Накрая промърмори "Само претенции... не искат да се подписват на това, не искат да се подписват на онова."
Само аз ли съм на мнение, че тия 64 kb не могат да послужат за абсолютно нищо освен чат и имейл?! Ходих до БОБ и ми казаха, че през цялото време скоростта е тази, няма по-висока? Някой тук изобщо знае ли го това? И само аз ли на подобна скорост не мога да заредя дори мобилен сайт, да не говорим извън населено място?
revoz,
сигурно си питал в Хенди - там са пословични измамници и като пуят че искаш да правиш пренос и откачат, правят се на луди и твърдят че се правило само в основен офис или само с нова карта.
Искам най-накрая да стане ясно. мб са 500 на максимална скорост, според покритието и обхватаю а след това мобилния интернет спира. Пише си го в договора.
Ако искаш добавяш нови 500 мб за 4,90 лв.
сигурно си питал в Хенди - там са пословични измамници и като пуят че искаш да правиш пренос и откачат, правят се на луди и твърдят че се правило само в основен офис или само с нова карта.
Искам най-накрая да стане ясно. мб са 500 на максимална скорост, според покритието и обхватаю а след това мобилния интернет спира. Пише си го в договора.
Ако искаш добавяш нови 500 мб за 4,90 лв.
[Quote]Само аз ли съм на мнение, че тия 64 kb не могат да послужат за абсолютно нищо освен чат и имейл?! Ходих до БОБ и ми казаха, че през цялото време скоростта е тази, няма по-висока?[/Quote]
Не е вярно. Те са си мислили, че питаш за смилянски БОБ.
Не е вярно. Те са си мислили, че питаш за смилянски БОБ.
Не мога да повярвам, че са толкова некадърни! Позната ми е, клиент съм им откак ги има, и да направи такъв фал?! Че толкова потенциални клиенти ще върнат по този начин, че тя си е за гонене... Офис на БОБ е, не е ХЕНДИ. Ок, защо тогава няма никаква информация за скоростта на сайта им?Веднага ще мина на смартбоб, ако скоростта е нормалната.
100 пъти се писа, ама няма кой да чете... :S
500MB на пълна скорост, след това затварят кранчето.
500MB на пълна скорост, след това затварят кранчето.
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Четем! Но нищо не струва на БОБ да качат един ред на страницата си, нали? Продължава да няма абсолютно никаква информация за скоростта на сайта им! А аз не мога да приема никнейми за достоверна и официална информация...
Струва човешки ресурс. :D В мобилтел явно нямат достатъчно служители за тази цел.
То и на сайта им си го пише или ти е трудно да го разбереш?
[Quote]След изразходване на включените в месечния пакет 500МВ, трафикът на данни се преустановява. Ако искаш да продължиш да ползваш интернет , можеш да активираш еднократни допълнителни 500 MB.[/Quote]
На Българина му дай да \"мрънка\"... :P
[Quote]След изразходване на включените в месечния пакет 500МВ, трафикът на данни се преустановява. Ако искаш да продължиш да ползваш интернет , можеш да активираш еднократни допълнителни 500 MB.[/Quote]
На Българина му дай да \"мрънка\"... :P
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Ти м*лоумен ли, що ли?! Къде в посоченото от теб пише скоростта на връзката? 5 пъти става ми пишеш с някакви пуберски закачки и нито веднъж не ми отговаряш на въпроса! Постни ми конкретно скоростта на тия 500 мб и ще спра да \"мрънкам\". И наистина, няма ли някой вече тук да е сключил договор, за даде достоверно инфо.