Двата модела iPhone 6 имат 1GB RAM
-
- Регистриран: 19 яну 2010, 15:20
Двата модела iPhone 6 имат 1GB RAM
...за толкова пари - толкоз!
-
- Регистриран: 30 дек 2013, 22:39
Re: Двата модела iPhone 6 имат 1GB RAM
ами те са това вие какво очаквате,това е нормално за тези боклуци
На който не му харесва няма да си го купи. Ако са слаби продажбите догодина ще излезе iPhone с 3GB и ще се реши драмата бързо.
-
- Регистриран: 09 фев 2011, 23:01
При всички положения продажбите ще са огромни. Това никой не може да го оспори даже и 512мб. РАМ да сложат. Маркетинга на Епъл е най-добър от всички други фирми. Не се бях замислял колко фен-сайтове има във всички държави. Това е все едно да вземеш феновете на някой футболен отбор-няма как да стане. Марката си има фенове, които ще си купят айфон ако ще да вземат да продават Нокиа 3310 с логото на ябълките. Така, че и да паднем (слаб хардуер) и да бием (измислени птедимства) пак ще се напием (феновете ще си купят фифон) :D
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
[Quote]Ако са слаби продажбите догодина ще излезе iPhone с 3GB и ще се реши драмата бързо.[/Quote]
Първо епъл слаби продажби няма защото всичките им манияци ще си сменят 5-цата със 6-ца задължително.Второ - ще пуснат с 1.5 гб и ще кажат че мислели да го направят още преди 2-3 години но решили че не е необходимо :D
Първо епъл слаби продажби няма защото всичките им манияци ще си сменят 5-цата със 6-ца задължително.Второ - ще пуснат с 1.5 гб и ще кажат че мислели да го направят още преди 2-3 години но решили че не е необходимо :D
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
ios няма нужда от 5 гб рам за да работи както андроида, 3гб рам 8 ядра и пак цикли и крашва защото нищо не е оптимизирано щом не са сложили повече значи няма нужда
-
[Quote]ios няма нужда от 5 гб рам за да работи както андроида, 3гб рам 8 ядра и пак цикли и крашва защото нищо не е оптимизирано щом не са сложили повече значи няма нужда[/Quote]
Епъл досега нямаха истински смартфон.
Новината е, че и тая година пак няма да имат :D
Епъл досега нямаха истински смартфон.
Новината е, че и тая година пак няма да имат :D
За Епъл не знам, но като гледам колко много хейт си събрал и как не пропускаш тема свързана с Епъл, май до сега си нямал финансова възможност да си купиш Айфон и няма и да имаш?!?
-
[Quote]За Епъл не знам, но като гледам колко много хейт си събрал и как не пропускаш тема свързана с Епъл, май до сега си нямал финансова възможност да си купиш Айфон и няма и да имаш?!?[/Quote]
Честит рожден ден Тролче с ново профилче.
Аз съм един от малкото, които ще купят ishit-нята и няма да е 16 гб. версия. Ще е подарък за жена ми. Това не ми пречи да смятам, че айфоните са жалки
:D
Честит рожден ден Тролче с ново профилче.
Аз съм един от малкото, които ще купят ishit-нята и няма да е 16 гб. версия. Ще е подарък за жена ми. Това не ми пречи да смятам, че айфоните са жалки
:D
Добре на всички е ясно че могат да сложат повече рам по силен процесор и т.н
защо не го правят ?
Едва ли цената на хардуера е причината
защо не го правят ?
Едва ли цената на хардуера е причината