Microsoft ще съкрати нови 2100 работни места
Microsoft ще съкрати нови 2100 работни места
Тази компания става все по-алчна и се надявам бизнесът да й тръгне стремглаво надолу.... Ще съкръщават 18 000 души все едно много са го закъсали ...една от най-големите и печеливши компании, пък ще въкръщават толкова хора...
Re: Microsoft ще съкрати нови 2100 работни места
Печелят, но и доста губят от мобилната си ОС. Почти никой не им купува Лумиите, а другите компании (някои от тях) вадят по един телефон с тази ОС от немай къде. За тази година само от HTC изкараха двойник на М8 - под името Е8. Но като гледам, как хората го купуват, само се набутват с производството му. :D Сега като ребрандират Нокиа, по-добре да започнат да ги подаряват с по-скъпите абонаментни планове.:P
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
[Quote]Сега като ребрандират Нокиа[/Quote]
То името продаваше по-голямата част от лумиите.Като изключим шепата фенчета и хората решили да изпробват нещо различно повечето ги купуваха защото бяха Нокия.Сега времето ще покаже дали съм прав.
То името продаваше по-голямата част от лумиите.Като изключим шепата фенчета и хората решили да изпробват нещо различно повечето ги купуваха защото бяха Нокия.Сега времето ще покаже дали съм прав.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Нима за телефон с андроид на 2-3год. има поддръжка ? Със всичко е така, 2 год някъде и ако искаш най нова версия трябва да си смениш тела ,защото спират обновяването за моделите.
При Андроид поне имаш неофициална поддръжка и можеш да инсталираш KitKat дори на 4-5 годишен смартфон, отделен е въпроса до колко е оправдано това... (whistle)
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Искам да видя напълно изправен смартфон на 4-5 години с KitKat! Бих се радвал да ми покажеш.(whistle)