Продажбите на iPhone 6 и iPhone 6 Plus през уикенда са рекордните 10 милиона
Re: Продажбите на iPhone 6 и iPhone 6 Plus през уикенда са рекордните
Такива цени може да има в САЩ или Азия, но не и в Европа. А за цените на мтел... не съм чул някой нормален да си е купил кеш телефон от тях :)
Цените в Европа започват от 699 евро (1367 лв) за iPhone 6 и 799 евро (1562 лв) за iPhone 6 Plus. В България няма да са по-ниски.
Да се самоцитирам:
[Quote]От T-Mobile предлагат следните варианти на потребителите, които не искат да се обвързват с нов двугодишен договор към някой мобилен оператор:
iPhone 6 (16GB) – 649$
iPhone 6 (64GB) – 749$
iPhone 6 (128GB) – 849$
iPhone 6 Plus (16GB) – 749$
iPhone 6 Plus (64GB) – 849$
iPhone 6 Plus (128GB) – 949$ [/Quote]
[Quote]От T-Mobile предлагат следните варианти на потребителите, които не искат да се обвързват с нов двугодишен договор към някой мобилен оператор:
iPhone 6 (16GB) – 649$
iPhone 6 (64GB) – 749$
iPhone 6 (128GB) – 849$
iPhone 6 Plus (16GB) – 749$
iPhone 6 Plus (64GB) – 849$
iPhone 6 Plus (128GB) – 949$ [/Quote]
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Росене, значи ги продават на по 975 лв. Купи ми 100 бройки ако обичаш. На 1200 лв ти ги плащам веднага! Може и на 1300 лева. Не е проблем хД
Като за модел който нищо не представлява добре се представя пък и продажби само 10 милиона за 2-3 дни на тази зверска цена някой марки от корея си мечтаят за такива продажби и има да си мечтаят добре че имат 2-3 фенове тук от форума да ги благаславят :D:D:Dhttp://www.anandtech.com/show/8559/iphone-6-and-iphone-6-plus-preliminary-results
[Quote]от корея си мечтаят за такива продажби и има да си мечтаят добре че имат 2-3 фенове тук от форума да ги благаславят[/Quote]
Младеж !!! :)
Пиши по-грамотно ,че правиш още по-ясна картинката за общата култура на част от фенската маса на Apple и защо се редят на опашки за един скопен телефон...
Продажбите теб лично [B]изобщо не те греят[/B] за да се \"вдъхновяваш\" ,толкова ,че да се изцепваш по този начин...
Младеж !!! :)
Пиши по-грамотно ,че правиш още по-ясна картинката за общата култура на част от фенската маса на Apple и защо се редят на опашки за един скопен телефон...
Продажбите теб лично [B]изобщо не те греят[/B] за да се \"вдъхновяваш\" ,толкова ,че да се изцепваш по този начин...
[Quote]Ясно е и е потвърдено от много места, че кернела на айфона гаси приложенията като не достига памет. Което води до презареждането им. Затова и направиха онзи къстъмизиран мултитаскинг, в който и при изгасено приложение продължава да приема event-и и да се буди при нужда.[/Quote]
Да, това се оказа, че е и моят проблем с iPad-а. Нямам достатъчно свободна памет, нямам и достатъчно RAM. Гаси ми приложенията (особенно Skype), и всяко презареждане е все по-мъчително, и по-мъчително. Не ми се занимава вече с него, още малко и ще представят новите модели. Иначе реално погледнато iPhone 5S работи много бързо и няма нищо общо с това, което аз ползвам.
Да, това се оказа, че е и моят проблем с iPad-а. Нямам достатъчно свободна памет, нямам и достатъчно RAM. Гаси ми приложенията (особенно Skype), и всяко презареждане е все по-мъчително, и по-мъчително. Не ми се занимава вече с него, още малко и ще представят новите модели. Иначе реално погледнато iPhone 5S работи много бързо и няма нищо общо с това, което аз ползвам.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Погледнете това видео:
[Youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Ef_BznBwktw[/Youtube]
Пълна трагедия и мизерия, жал ми е за тези хора. Нямам думи за коментар. :S
п.п. Говоря за момента след 1:34 мин.
[Youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Ef_BznBwktw[/Youtube]
Пълна трагедия и мизерия, жал ми е за тези хора. Нямам думи за коментар. :S
п.п. Говоря за момента след 1:34 мин.
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
-
- Регистриран: 09 фев 2011, 23:01
Защо да ти е жал???
Това е елита на Америка дошли да си купят малко престиж. Велико е да имаш телефона на Путин и Обамата, на фолкпевачките и Азис. Като гледам само китайци са :D
Това е елита на Америка дошли да си купят малко престиж. Велико е да имаш телефона на Путин и Обамата, на фолкпевачките и Азис. Като гледам само китайци са :D
Явно това е елитът и богатите хора, които се натъртват постоянно като собственици на иФон :D