С iOS 8 започнаха и оплакванията за проблеми от потребители
С iOS 8 започнаха и оплакванията за проблеми от потребители
Официален отговор на Епъл - купете си новия 6 плюс и няма да имате проблеми :D
-
- Регистриран: 09 фев 2011, 23:01
Re: С iOS 8 започнаха и оплакванията за проблеми от потребители
Айфоните винаги са имали проблеми с wi-fi. Обхвата им е под всякаква критика :|
Слабата батерия също.
Слабата батерия също.
[quote]Айфоните винаги са имали проблеми с wi-fi. Обхвата им е под всякаква критика :|
Слабата батерия също.[/quote]
И след колко време, прекарано с Айфон, достигна до това твърдение? Лично аз нямам никакви проблеми с батерията на 5-цата, дори след ъпдейта до iOS 8.
Колкото до оплакванията, то на всички е ясно, че един Айфон се държи най-добре с версията на операционната система, с която първо е излязъл. Така например IPhone 5 се държеше най-добре с iOS6. Не че при 7 и 8 има кой знае каква разлика, но все пак при 6-цата всичко беше 6,00. При iOS7 5,99, а при iOS8 5,98 като оценка.
Слабата батерия също.[/quote]
И след колко време, прекарано с Айфон, достигна до това твърдение? Лично аз нямам никакви проблеми с батерията на 5-цата, дори след ъпдейта до iOS 8.
Колкото до оплакванията, то на всички е ясно, че един Айфон се държи най-добре с версията на операционната система, с която първо е излязъл. Така например IPhone 5 се държеше най-добре с iOS6. Не че при 7 и 8 има кой знае каква разлика, но все пак при 6-цата всичко беше 6,00. При iOS7 5,99, а при iOS8 5,98 като оценка.
Според мен за тези пари ,които струват не би трябвало да имат никакви дефекти , проблеми и т.н. Това е пълен смях ;]
-
- Регистриран: 20 юни 2013, 16:20
Пълен смях и излагация, но това е нормално за Ябълката. До сега не е имало момент когато да са нямали проблеми при преминаване към по-нова версия. :D
[Quote]Не че при 7 и 8 има кой знае каква разлика[/Quote]
Бива да си толкова заслепен фен, ама твоето граничи с безумие... :S
100% съм сигурен, че си прочел всяка една тема в този форум, но явно "аспиринчето" отказва да приеме фактите, направи си експеримента да отвориш форума на любимата си компания и ако тогава отказваш да приемеш реалността, наистина имаш нужда от лекарска помощ, моите съболезнования за което... (whistle)
Бива да си толкова заслепен фен, ама твоето граничи с безумие... :S
100% съм сигурен, че си прочел всяка една тема в този форум, но явно "аспиринчето" отказва да приеме фактите, направи си експеримента да отвориш форума на любимата си компания и ако тогава отказваш да приемеш реалността, наистина имаш нужда от лекарска помощ, моите съболезнования за което... (whistle)
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
[Quote]Според мен за тези пари ,които струват не би трябвало да имат никакви дефекти , проблеми и т.н. Това е пълен смях[/Quote]
(yes)
(yes)
[Quote]Според мен за тези пари ,които струват не би трябвало да имат никакви дефекти , проблеми и т.н. Това е пълен смях[/Quote]
Кое е това електронно нещо, направено от човек, което да няма дефекти и проблеми, че аз нещо не се сещам? И защо си мислите, че нещо като струва 1000-2000лв задължително трябва да е божие дело?
Иначе гледам, че новите айфони много се харесват на някои хора тук, щом от 13 теми, 5 са за айфон/ios, чак обмислям да оставя блекбери-то и да си взема една шестица.
Кое е това електронно нещо, направено от човек, което да няма дефекти и проблеми, че аз нещо не се сещам? И защо си мислите, че нещо като струва 1000-2000лв задължително трябва да е божие дело?
Иначе гледам, че новите айфони много се харесват на някои хора тук, щом от 13 теми, 5 са за айфон/ios, чак обмислям да оставя блекбери-то и да си взема една шестица.
[Quote]Кое е това електронно нещо[/Quote]
Ти никога не си чувал какво \"проповядва\" сектата на \"праведните\" изповядващи ПРАВАТА вяра на Apple? :D:D:D
Сакън, недей, ША ма обидиш... :P
След твоите слова, те направо ще са в потрес, как така нямало компания в Света, която да е Безгрешна... (woo)
Ти никога не си чувал какво \"проповядва\" сектата на \"праведните\" изповядващи ПРАВАТА вяра на Apple? :D:D:D
Сакън, недей, ША ма обидиш... :P
След твоите слова, те направо ще са в потрес, как така нямало компания в Света, която да е Безгрешна... (woo)
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Добре де като не е безгрешна и има дефекти като при другите ,какво купуваш за повечето пари ? Едната марка на ,която си заклет фен и радостта от факта ,че ако се снимаш в огледалото хората ще видят ,че имаш iphone... И естествено би трябвало да завиждат , защото колко хора биха могли да извадят 2000лв. за смарт. Не съм ничии фен и мога да кажа ,че визията на 6 ми харесва, и на 5 също.