"Мтел" пуска iPhone 6 от 1 октомври
Re:
Сега ще цъфне някой 19 годишен предприемач да не каже че сме мизерници и че това е \"българска работа\" и че сме простаци за дето не искаме да дадем (поне) двукратно над цената за Европа. Някой ако му иска 5000 от него ще си го вземе, да му е по-елитен. Няма дефицит на луди дето да раздават баници.
Re:
Адски много е, напълно сте прави, но пък не мога да разбера след като има толкова много възможности за взимане на телефона от бг сайтове, UK, САЩ и Луната, какво ви притеснява безумната цена на Мтел?
А да...може би факта че останалите опции са или неудобни, да не кажа невъзможни за голяма част от Епъл маняците, или пък защото всички взети заедно имат 50 бройки. Монопол се казва - ако ГЛобул се бяха размърдали да го предложат и те някак, може би цените щяха да са с някаква стъпка надолу.
А да...може би факта че останалите опции са или неудобни, да не кажа невъзможни за голяма част от Епъл маняците, или пък защото всички взети заедно имат 50 бройки. Монопол се казва - ако ГЛобул се бяха размърдали да го предложат и те някак, може би цените щяха да са с някаква стъпка надолу.
Re:
[Quote]Някой ако му иска 5000 от него ще си го вземе, да му е по-елитен[/Quote]
Тук малко като във вица:
- Брато, виж взех си iPhone 6 за 2500 лв. и чаках една седмица за него.
Другия:
- Абе, яко си се прекарал. Аз моя го взех за 3000 лв. и чаках десет дни :D
Шегата настрана. Жалко е, че макар цената да е космическа, телефоните ще се продават. Иска ми се никой да не ги купи, за да им дойде акъла в главата и да пуснат нормални цени с нормална субсидия, но уви... Винаги ще има заслепени хора, готови да платят огромни суми за да запълнят празнината, която изпитват вътре в тях. Суми, които най - често изобщо нямат...
Тук малко като във вица:
- Брато, виж взех си iPhone 6 за 2500 лв. и чаках една седмица за него.
Другия:
- Абе, яко си се прекарал. Аз моя го взех за 3000 лв. и чаках десет дни :D
Шегата настрана. Жалко е, че макар цената да е космическа, телефоните ще се продават. Иска ми се никой да не ги купи, за да им дойде акъла в главата и да пуснат нормални цени с нормална субсидия, но уви... Винаги ще има заслепени хора, готови да платят огромни суми за да запълнят празнината, която изпитват вътре в тях. Суми, които най - често изобщо нямат...