Microsoft представи Windows 10
Re: Microsoft представи Windows 10
А дали ще е безплатен ъпдейта от 8.1 до 10(whistle) някой споменаваше в предната статия че това ще е безплатно(woo);):P
-
- Регистриран: 20 авг 2013, 11:48
Естествено, че ако не е същия ще е подобен на сегашния вид, ако ти е толкова любопитно дръпни си тестовата версия или скоро ще излязат снимки на метро дизайна на Windows 10 по подобен начин ще изглежда и софтуера за телефони, както и за по-евтините таблети, според мен ще е почти както сега е с windows 8.1 метро дизайна и windows phone 8.1 като просто всички приложения и игри ще важат и за двата софтуейрта (те тогава ще са си един просто) и примерно си играеш на някаква игра на телефона и ако решиш след час продължаваш същата игра същия запис и т.н. но на компа таблета или квото се сещаш просто използвайки акаунта си в майкрософт, не виждам какво толкова сложно има да си го представи някой???
Много интересно и удобно, но за целта трябва да ползваш windows телефон, което засега няма как да се случи поне при мен...
Та, не разбрах, 9 ще има ли изобщо? Доколкото разбрах 10 излиза в края на 2015 - какъв е смисъла да се пуска цяла версия за такъв кратък период от време? Преходно?
Та, не разбрах, 9 ще има ли изобщо? Доколкото разбрах 10 излиза в края на 2015 - какъв е смисъла да се пуска цяла версия за такъв кратък период от време? Преходно?
S9+
@ fintaraBG
10 е следващата версия, няма да има 9, просто име както и уиндоус 95/98/2000/хп/виста не беше точно номер на версия.
10 е следващата версия, няма да има 9, просто име както и уиндоус 95/98/2000/хп/виста не беше точно номер на версия.
Имаш слух че ще е , но а дано :). Иначе съм готов да платя някаква такса , но да е символична - 20 долара примерно , 14 евро ми струваше ъпгрейда от 7 до 8 :).
Човече някъде да съм написал нещо друго освен дали ще се запази старт екрана без който не мога ? Останалото не съм го засегнал . И така освен интеграцията с игри , съм съгласен и на (за телефон) при нулиране да се връщат всички данни за дадено приложение като настройки и изобщо всичко , а ако се инсталира на друго устройство да се инсталират и настройките и тн ...
@ vanci1990
Доколкото разбрах автоматично ще се налгася интерфейса спрямо вида устройство, във вашия случай на лаптоп ще се показва старт менюто, което обаче също може да се направи да изглежда почти както стария старт екран с много live tiles (според мен е почти същото и по-удобно за работа така).
Доколкото разбрах автоматично ще се налгася интерфейса спрямо вида устройство, във вашия случай на лаптоп ще се показва старт менюто, което обаче също може да се направи да изглежда почти както стария старт екран с много live tiles (според мен е почти същото и по-удобно за работа така).