GLOBUL с 19,6% ръст на печалбата за тримесечието
GLOBUL с 19,6% ръст на печалбата за тримесечието
Интересно. Масово хората около мен пренасят номерата си в мрежите на Виваком и Мтел. Как ги правят тези изчисления не ми е ясно?
Постоянно ми се оплакват, че трудно се свързват с мен, че телефона ми бил изключен а той не е спиран от месеци...
Как ги правят тези анализи в празните си офиси?:|
Постоянно ми се оплакват, че трудно се свързват с мен, че телефона ми бил изключен а той не е спиран от месеци...
Как ги правят тези анализи в празните си офиси?:|
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: GLOBUL с 19,6% ръст на печалбата за тримесечието
С нетърпение искам да ги махна тези, понеже ползвам и Виваком и се вижда разликата, но проблема е, че 90% от хората ,с които говоря са в Глобул, само това ме е спирало досега, но не се знае. Имам 6 сим карти към тях, и като изтече договара към тях ще спрат завинаги.
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
Виж, написано е как става номера:
[Quote]"Компанията отдава добрия резултат в България на по-доброто управление на разходите. Общите приходи на GLOBUL за третото тримесечие са намалели с 1,3% до 167 милиона лева в сравнение на същия период от предходната година"[/Quote]
[Quote]"Компанията отдава добрия резултат в България на по-доброто управление на разходите. Общите приходи на GLOBUL за третото тримесечие са намалели с 1,3% до 167 милиона лева в сравнение на същия период от предходната година"[/Quote]
Re: Re: GLOBUL с 19,6% ръст на печалбата за тримесечието
Затвориха доста магазини,съкратиха хора и ето ти печалбата.Иначе и аз ще ги чакам още малко и се чудя дали да не ги сменя,иначе договора ми е свършил доста отдавна.
След като прибраха по едни пари от всяка предплатена карта, как няма да имат печалба.
http://www.globul.bg/bg/prepaid.03.html?prem=3
http://www.globul.bg/bg/prepaid.03.html?prem=3
[quote] Как ги правят тези изчисления не ми е ясно? [/quote]
Първо печалбата зависи най-вече от оптимизирането на разходите, не толкова от приходите.
Относно броят на абонатите им: През 2013 г. според техните данни абонатите им се увеличиха с 162 000. Според КРС обаче абонатите на мобилни гласови услуги намаляват с 23 000. Това означава, че около 180 000 са активирали други услуги като домашен телефон, където те броят за 2 абоната, дейта карти и др. Вероятно същото правят и сега.
Първо печалбата зависи най-вече от оптимизирането на разходите, не толкова от приходите.
Относно броят на абонатите им: През 2013 г. според техните данни абонатите им се увеличиха с 162 000. Според КРС обаче абонатите на мобилни гласови услуги намаляват с 23 000. Това означава, че около 180 000 са активирали други услуги като домашен телефон, където те броят за 2 абоната, дейта карти и др. Вероятно същото правят и сега.
[Quote]Как ги правят тези изчисления не ми е ясно?[/Quote]
По същия начин, както Вива се изкраха на 1 място по печалба ;) По метода на Нагласьов...
По същия начин, както Вива се изкраха на 1 място по печалба ;) По метода на Нагласьов...
Чрез намаляване на разходите, освобождаване на персонал и затваряне на магазини.
По непотвърдена информация, дори на служители на които им се е полагало служебно облекло вече такова не се предлага и още куп отрязани привилегии.
Докъде ще стигнат един Господ знае....
По непотвърдена информация, дори на служители на които им се е полагало служебно облекло вече такова не се предлага и още куп отрязани привилегии.
Докъде ще стигнат един Господ знае....
-
- Регистриран: 23 окт 2014, 01:03
Re: Re: GLOBUL с 19,6% ръст на печалбата за тримесечието
[Quote]С нетърпение искам да ги махна тези, понеже ползвам и Виваком и се вижда разликата[/Quote] Давай,няма пречка да се разделите щом сте се изчерпали.
[Quote]но проблема е, че 90% от хората ,с които говоря са в Глобул[/Quote] Добре си го написал и добре ще направиш да го сомислиш,отивайки при друг оператор ще ти са нужни минути към Глобул защото само ти ще си смениш оператора но останалите няма да го направят и ти започнеш да плащаш по-големи сметки и такси.
[Quote]само това ме е спирало досега[/Quote]
Според мен още доста време ще те спира още дълго.
[Quote]Имам 6 сим карти към тях, и като изтече договара към тях ще спрат завинаги.[/Quote] Защо 6 карти към оператор който не те кефи ,малко нелогично ми зучи.
[Quote]но проблема е, че 90% от хората ,с които говоря са в Глобул[/Quote] Добре си го написал и добре ще направиш да го сомислиш,отивайки при друг оператор ще ти са нужни минути към Глобул защото само ти ще си смениш оператора но останалите няма да го направят и ти започнеш да плащаш по-големи сметки и такси.
[Quote]само това ме е спирало досега[/Quote]
Според мен още доста време ще те спира още дълго.
[Quote]Имам 6 сим карти към тях, и като изтече договара към тях ще спрат завинаги.[/Quote] Защо 6 карти към оператор който не те кефи ,малко нелогично ми зучи.
Re: Re: Re: GLOBUL с 19,6% ръст на печалбата за тримесечието
[Quote]Защо 6 карти към оператор който не те кефи ,малко нелогично ми зучи.[/Quote] Не бих влизал в подробности за всичко да се обяснявам, отговора за това е много прост- тогава съм ползвал Глобул в годините когато Виваком не бяха утвърдени и нямаха още перфектно изградена мрежа.[Quote]отивайки при друг оператор ще ти са нужни минути към Глобул защото само ти ще си смениш оператора но останалите няма да го направят и ти започнеш да плащаш по-големи сметки и такси.[/Quote] И това съм го измислил как да стане без никакви сметки и такси. А дори и да е с договор,на Виваком имам 3 сим карти, дори и 4-та с пренесен номер ще ме устройва, при положение ,че имат и планове касаещи всички мрежи и няма да ми насичат или прекъсват разговорите в горите (да губя често 3G връзка), из язовирите или извън населени места.