[Quote]От ръководството на Nokia усилено обмислят какво да правят след изтичането на забранителния срок[/Quote]
Кога изтича срока?
Nokia може да се завърне при мобилните телефони
-
- Регистриран: 13 яну 2007, 17:58
Nokia може да се завърне при мобилните телефони
Xiaomi Mi Mix 3
Re: Nokia може да се завърне при мобилните телефони
-
Последна промяна от npet на 14 авг 2020, 11:20, променено общо 1 път.
-
Re: Re: Nokia може да се завърне при мобилните телефони
Нокиа с Андроид вече ще е друга бира ;)
Re: Re: Re: Nokia може да се завърне при мобилните телефони
И аз така мисля, андроида е супер.
С нокия ще върви добре.
С нокия ще върви добре.
-
- Регистриран: 22 окт 2013, 12:18
Re: Re: Re: Re: Nokia може да се завърне при мобилните телефони
@Kobreti
Нокия с Андроид но и със pure view камера и пряк достъп до гугъл стор.
Нокия с Андроид но и със pure view камера и пряк достъп до гугъл стор.
Re: Re: Re: Re: Re: Nokia може да се завърне при мобилните телефони
(beer)
Нокия , според мен не е само марка телефони ,но и философия към която трябва да се придържа всеки производител който иска да успее в потребителската електроника - здравина , надежност и удобство при ползване .
Очаквам с нетърпение следващите модели с Андроид(въпреки че това разклонение на ЦРУ е малко дразнещо , но какво да се прави ще трябва да свикваме )
Поне ще знам че и след 10 г. ползване мобилният телефон пак ще става а това за което е купен.
Нокия , според мен не е само марка телефони ,но и философия към която трябва да се придържа всеки производител който иска да успее в потребителската електроника - здравина , надежност и удобство при ползване .
Очаквам с нетърпение следващите модели с Андроид(въпреки че това разклонение на ЦРУ е малко дразнещо , но какво да се прави ще трябва да свикваме )
Поне ще знам че и след 10 г. ползване мобилният телефон пак ще става а това за което е купен.