GLOBUL вече се казва Telenor, скоро ще предложи iPhone 6
Re: GLOBUL вече се казва Telenor, скоро ще предложи iPhone 6
Дизайнът на MyTelenor ми харесва повече... Сега да видим как е и функционалността му...
Вече сме 05.11, а цени още няма :) Между другото, логично е цените да са по-ниски- Теленор ще внася айфон официално, докато Ментел нямат договор с Епъл и купуват апаратите от магазини в чужбина- затова и са толкова високи цените на телефона при тях. Страшен резил- приятел си купи от тях шестицата, зарядното е за британските контакти и му дали допълнително адаптерче, за да може да си го зарежда нормално :D
Новите им тарифи са изключително неадекватни на пазара.
Очаквах след преименуването да предложат нещо свястно но уви разочарование.
Ще се сменя оператора.
Очаквах след преименуването да предложат нещо свястно но уви разочарование.
Ще се сменя оператора.
Re: Re: GLOBUL вече се казва Telenor, скоро ще предложи iPhone 6
Ето и цената от Telenor - iPhone 6 16 GB е 799 лв при 2-годишен договор с месечна такса 34.99 лв.
И кое им е неадекватното? Ако си очаквал да подаряват телефони и да има неограничени разговори за 5 лв няма как да стане. Аз лично съм доволен, по-добри са от старите глобулски.
Re: Re: Re: GLOBUL вече се казва Telenor, скоро ще предложи iPhone 6
Супер - на половин цена от тази на Ментеля :) И другите смартфони висок клас са на много добри цени!
-
- Регистриран: 17 яну 2012, 12:13
Re: Re: Re: Re: GLOBUL вече се казва Telenor, скоро ще предложи iPhone 6
[Quote]През първите 6 месеца от първоначалния срок на ползване на услугите с текущ план можете да промените абонаментен план само в случай, че закупувате устройство с отстъпка [B](линк към тайната страница)[/B]и сключвате нов срочен договор.[/Quote]
Колеги видяхте ли линка към тайната страница? :D
Колеги видяхте ли линка към тайната страница? :D
Здравейте,
След след 12 часа, ще има официална информация за старта на продажбите и цената на устройството.
Имаш ли информация с кой план ще е тази цена, защото Теленор не наблягат на цените с най - високите си планове.
След след 12 часа, ще има официална информация за старта на продажбите и цената на устройството.
Имаш ли информация с кой план ще е тази цена, защото Теленор не наблягат на цените с най - високите си планове.
Re: Re: GLOBUL вече се казва Telenor, скоро ще предложи iPhone 6
В момента плащам 16.99 180 мин към вс. оператори и 250mb.
Коя в момента е алтернативата със 180 мин към вс оператори на цена около тази но не по-голяма и включени mb?
Минутите към теленор не ме топлят и грам.
Коя в момента е алтернативата със 180 мин към вс оператори на цена около тази но не по-голяма и включени mb?
Минутите към теленор не ме топлят и грам.
Новите им абонаментни програми са тотален бом-бок. През последната година не предложиха нищо интересно, а новите им програми са по-глупави и скъпи даже от предишните Глобулски.
В момента съм на Web&Talk, 21 лева, 300 минути(от тях 30 на роуминг е ЕС)към всички и 500 мб интернет. Аналога на теленор е Резерв за 35 лева (не вярвам някой да го греят минутите е мрежата на теленор).
В същото време Виваком (не работя за мобилен оператор) предлагат 2000 минути към всички и 10000 МБ интернет за 30 лева. Уникалната оферта на Теленор, която "отговаря" на Вивакомската струва 99 лв и минутите са даже 1000, а не 2000.....
RIP Telenor BG!
В момента съм на Web&Talk, 21 лева, 300 минути(от тях 30 на роуминг е ЕС)към всички и 500 мб интернет. Аналога на теленор е Резерв за 35 лева (не вярвам някой да го греят минутите е мрежата на теленор).
В същото време Виваком (не работя за мобилен оператор) предлагат 2000 минути към всички и 10000 МБ интернет за 30 лева. Уникалната оферта на Теленор, която "отговаря" на Вивакомската струва 99 лв и минутите са даже 1000, а не 2000.....
RIP Telenor BG!