boombob предлага 500 минути към всички и 500МВ за интернет
Re: boombob предлага 500 минути към всички и 500МВ за интернет
На стария СуперБОБ съм - с по 500 минути към всички мобилни и всички фиксирани и 500 смс към всички. За още пет лева ще си пусна 500 мв интернет - и за 20 лв. ще имам по-добър план от тази прИмоция :-)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: boombob предлага 500 минути към всички и 500МВ за интернет
Не знам за микро, но като си взех htc-то ми трябваха две нано карти. От вива ми дадоха една за 10 лв., а от боб ми казаха да се отбия в сервиз да ми срежат старата, понеже нямат нано карти...
Re: boombob предлага 500 минути към всички и 500МВ за интернет
500 към всички мобилни и фиксирани мрежи в страната , ти избираш към кой да ги ползваш!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: boombob предлага 500 минути към всички и 500МВ за интернет
Вече новата тарифа е официално на сайта!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: boombob предлага 500 минути към всички и 500МВ за интернет
[Quote]Толкова ли е трудно да звъннеш на оператор?[/Quote]
Много често служителите са некомпетентни и/или те лъжат умишлено. Отделно че разговора при боб се плаща 36 ст. Да си плащам, за да ме лъжат- айде няма нужда :) Нямам намерение да им звъня по никакъв повод- регистрация на интернет страницата им и в краен случай посещение на офис.
Много често служителите са некомпетентни и/или те лъжат умишлено. Отделно че разговора при боб се плаща 36 ст. Да си плащам, за да ме лъжат- айде няма нужда :) Нямам намерение да им звъня по никакъв повод- регистрация на интернет страницата им и в краен случай посещение на офис.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: boombob предлага 500 минути към всички и 500МВ за интернет
[Quote]Вече новата тарифа е официално на сайта![/Quote]
Крайно време беше! Какво им пречеше да я пуснат още снощи?
Минутите са наистина към всички мрежи, не се делят, което ме устройва. Глупоста със стартовия пакет за 15 лв. пак присъства, миналата Коледа поне го бяха махнали.
Виждам също, че имат електронен магазин с безплатна доставка на сим картата. Това е добре, но нямаше да е лошо да дават като бонус една месечна такса, както Мтел прави за своя и-нет магазин. Така или иначе този бонус отива за служителя в офиса, който ви активира сим картата, защо да не си го вземете вие?
Крайно време беше! Какво им пречеше да я пуснат още снощи?
Минутите са наистина към всички мрежи, не се делят, което ме устройва. Глупоста със стартовия пакет за 15 лв. пак присъства, миналата Коледа поне го бяха махнали.
Виждам също, че имат електронен магазин с безплатна доставка на сим картата. Това е добре, но нямаше да е лошо да дават като бонус една месечна такса, както Мтел прави за своя и-нет магазин. Така или иначе този бонус отива за служителя в офиса, който ви активира сим картата, защо да не си го вземете вие?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: boombob предлага 500 минути към всички и 500МВ за интернет
Да голяма простотия е това да си купуваш стартов пакет аз мислех да си пренеса номера само не ми трябват сто карти
- Luke_Netwalker
- Регистриран: 12 дек 2011, 13:30
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: boombob предлага 500 минути към всички и 500МВ за интернет
[Quote]Да голяма простотия е това да си купуваш стартов пакет аз мислех да си пренеса номера само не ми трябват сто карти[/Quote]
Тъпо е, но такава им е практиката. И аз на времето като си пренесох номера към тях, ми дадоха стартов пакет. Срещу 14.90 лв., разбира се. Да осъзнае човек, че минава към БОБ :D. На старата карта можеш да си съхраняваш копие на телефонния указател ;).
P.S. Не знам с какви сим карти разпологат, но когато подписвах договора, девойката ме попита каква сим карта искам. Аз съм с обикновена, така че не знам дали с другите има проблем. Общите ми впечатления са, че засега БОБ са точни. Дано да продължават така и в бъдеще
Тъпо е, но такава им е практиката. И аз на времето като си пренесох номера към тях, ми дадоха стартов пакет. Срещу 14.90 лв., разбира се. Да осъзнае човек, че минава към БОБ :D. На старата карта можеш да си съхраняваш копие на телефонния указател ;).
P.S. Не знам с какви сим карти разпологат, но когато подписвах договора, девойката ме попита каква сим карта искам. Аз съм с обикновена, така че не знам дали с другите има проблем. Общите ми впечатления са, че засега БОБ са точни. Дано да продължават така и в бъдеще
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: boombob предлага 500 минути към всички и 500МВ за интернет
Стартовият пакет не съдържа ли:
[Quote]Включени минути към всички мрежи в страната (валидни са 30 дни от датата на активиране) 150 минути
Включени SMS-и към всички мрежи в страната (валидни са 30 дни от датата на активиране) 150 SMS[/Quote]
Само питам, не съм и нямам намерение да ги използвам... :)
п.п. Не ми се смятат, но сигурно са скъпи тези 150/150 :)
[Quote]Включени минути към всички мрежи в страната (валидни са 30 дни от датата на активиране) 150 минути
Включени SMS-и към всички мрежи в страната (валидни са 30 дни от датата на активиране) 150 SMS[/Quote]
Само питам, не съм и нямам намерение да ги използвам... :)
п.п. Не ми се смятат, но сигурно са скъпи тези 150/150 :)
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Re: Re: boombob предлага 500 минути към всички и 500МВ за интернет
Благодаря за уточнението! Добра е офертата.