iPhone 6 Plus и iPad 2 Air отстъпват на Galaxy Note 4 и Surface при възпроизвеждането на цветове
-
- Регистриран: 09 фев 2011, 23:01
iPhone 6 Plus и iPad 2 Air отстъпват на Galaxy Note 4 и Surface при възпроизвеждането на цветове
Изобщо не се съгласявам с второто място на Galaxy tab S 10.5. Това е най-добрия дисплей в мобилно устройство в момента. ;)
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: iPhone 6 Plus и iPad 2 Air отстъпват на Galaxy Note 4 и Surface при възпроизвеждането на цветове
Недей че върлия противник на амоледите сега ще те изяде.Даже се чудя защо още не се е изказал :|
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
-
- Регистриран: 09 фев 2011, 23:01
Re: Re: iPhone 6 Plus и iPad 2 Air отстъпват на Galaxy Note 4 и Surface при възпроизвеждането на цветове
Ще се включи,сигурно обмисля с кой профил :D
Ей сега ще изкарат линкове на Anand tech, Apple insader или iPhone.ru и ще ми оборят тезата ;)
Ей сега ще изкарат линкове на Anand tech, Apple insader или iPhone.ru и ще ми оборят тезата ;)
Re: iPhone 6 Plus и iPad 2 Air отстъпват на Galaxy Note 4 и Surface при възпроизвеждането на цветове
много скапани екрани имат плюса и айпада, трепти, много ниска резолюция, много слаба светлина.
Имам нокия 3310, еми по-добре се вижда, свалих си змията, и ги сравнявах, на айфона лаги, на 3310 върви перфектно.
Пробвах ги и като бързина, еми нокията по-бързо се пуска, оново мисли мисли, мисли...5 кафета изпих докато почне да върви.... то пък едно вървене всичко лагва и го сложих в джоба да не го гледам, и тъкмо да седна, забравих че е в джоба, огъна се.....тцтцтцтцт толкова са зле, че няма накъде. 2000 дадах за него...
Имам нокия 3310, еми по-добре се вижда, свалих си змията, и ги сравнявах, на айфона лаги, на 3310 върви перфектно.
Пробвах ги и като бързина, еми нокията по-бързо се пуска, оново мисли мисли, мисли...5 кафета изпих докато почне да върви.... то пък едно вървене всичко лагва и го сложих в джоба да не го гледам, и тъкмо да седна, забравих че е в джоба, огъна се.....тцтцтцтцт толкова са зле, че няма накъде. 2000 дадах за него...
Вчера сравнявах Ноут 4 с айфон 6,на 6 цата дисплея изглежда по ярък но цветовете са по постни.
Re: Re: iPhone 6 Plus и iPad 2 Air отстъпват на Galaxy Note 4 и Surface при възпроизвеждането на цветове
Този да не се е разболял, че още не е писал как LCD IPS дисплеите са много по-добри и реалистични от AMOLED:D
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: Re: Re: iPhone 6 Plus и iPad 2 Air отстъпват на Galaxy Note 4 и Surface при възпроизвеждането на цветове
Не, ще пише че направилите тестовете са долни лъжци и според неговото "обективно" мнение и прочетеното в нета изобщо не е така :D
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
Re: Re: Re: Re: iPhone 6 Plus и iPad 2 Air отстъпват на Galaxy Note 4 и Surface при възпроизвеждането на цветове
Интересно беше как такива заблудени ултраси на Ябълката плюеха големите дисплеи и тръбяха, че максималния диагонал за телефон трябва е 4 инча. Сега обаче изведнъж запяха друга песен след като излезе 6-цата и техните 5,5 инча изведнъж станаха много по-практични от 5,5 инча на другите производители.
След година, когато дръвцето започне да купува и ползва AMOLED дисплеи, то мигновено ще се превърне в най-качествената технология, защото го полза iPhone.
Глупостта е "велика" сила в напъните да се изложиш!!!
След година, когато дръвцето започне да купува и ползва AMOLED дисплеи, то мигновено ще се превърне в най-качествената технология, защото го полза iPhone.
Глупостта е "велика" сила в напъните да се изложиш!!!
Re: Re: Re: Re: Re: iPhone 6 Plus и iPad 2 Air отстъпват на Galaxy Note 4 и Surface при възпроизвеждането на цветове
Някъде някой правил някакви тестове и направил някакви изводи,ама според неговите си критерии.Руснаците са казали:
По вкус и цвет - таварищи НЕТ!
Така че,айде да не си обясняваме кой какво и защо трябва да харесва!
То на тестовете и някой Нисани и Тойотки бият Феррари и Ламбо,ама хората мечтаят и желаят италианските екзотики,защо ли ;-)
По вкус и цвет - таварищи НЕТ!
Така че,айде да не си обясняваме кой какво и защо трябва да харесва!
То на тестовете и някой Нисани и Тойотки бият Феррари и Ламбо,ама хората мечтаят и желаят италианските екзотики,защо ли ;-)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: iPhone 6 Plus и iPad 2 Air отстъпват на Galaxy Note 4 и Surface при възпроизвеждането на цветове
Днес разцъквах и двата телефона.И двата дисплея ми харесаха,обаче този на Айфона е по блед,лично на мен дисплея на Ноута по ми харесва!Всеки си има различно виждане за тези неща!