YouTube окончателно загърби Flash
YouTube окончателно загърби Flash
http://www.iphones.ru/iNotes/400128#more-400128
-
- Регистриран: 04 авг 2006, 22:05
Re: YouTube окончателно загърби Flash
Като са го загърбили, защо клиповете по форумите, които се вграждат и шернатите във фейса не могат да се гледат без флаш .. ?
Една от най-добрите новини последно време! Колко проблеми ми създаваше тоя Флаш в ютюб.. Крашове на сесии, забивки, безкрайно главоболие.. От 5 дена съм с новия Уиндолс 10 (последния билд) и дори тук нямам проблеми.. :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Re: Re: YouTube окончателно загърби Flash
Flash трябва да се забрани със закон.
Re: Re: Re: YouTube окончателно загърби Flash
Абе мумио,сега друга песен пееш за флаша,а преди няколко години надуваше главите на целия форум ка Айфон нямал флаш и как това нещо било супер!!!
При мен подължава да си зарежда Флаш. Явно ненужно са ограничили HTML-а само до последните версии на най-популярните браузъри, независимо от адекватната HTML5 поддръжка на други.
Re: Re: Re: Re: YouTube окончателно загърби Flash
[Quote]Абе мумио,сега друга песен пееш за флаша,а преди няколко години надуваше главите на целия форум ка Айфон нямал флаш и как това нещо било супер!!![/Quote]
Точно това си помислих и аз - само че не толкова грубо :D
Точно това си помислих и аз - само че не толкова грубо :D
В момента гледам от тубата - флаш. Последна версия на фирефокс, вин 8.1. Я па докато не видим - не вервам!
Re: Re: YouTube окончателно загърби Flash
Ако си инсталирал Флаш за Мозилата е нормално да е така :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Аз пък отдавна гледам HTML5.Не знам какъв Ви е проблема!?