Xiaomi завърши 2014 година с над 61 милиона продадени телефона
Re: Re: Re: Re: Xiaomi завърши 2014 година с над 61 милиона продадени телефона
Ти ползвал ли си нещо на Алкател, откакто ги купиха TCL? Не само, че не са понижили качеството, а даже го повишиха.
-
- Регистриран: 22 окт 2013, 12:18
-
- Регистриран: 10 яну 2010, 20:27
Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi завърши 2014 година с над 61 милиона продадени телефона
Не можеш да очакваш чудеса от телефони за 100-200 долара.Имам Xiaomi RedMi Note Pro 4G LTE и си работи перфектно.Потребителският интерфейс MIUI на Xiaomi е страхотен,добър дизайн и сигурност, красив, бърз, функционален.Изобщо не споделям мнението на мkpetrov,че нямат сд слотове и сменяеми батерии.Телефонът е със сменяема батерия от 3100 mAh,повече от добре и card slot-microSD,64 GB.Звукът е чист.Xiaomi по това се отличават от другите китайски производители,а именно поддръжката на софтуера.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi завърши 2014 година с над 61 милиона продадени телефона
Аз да, ползвах TCL 5000. Не знам защо толкова си се филмирал с този Самсунг, но без да си пробвал дадена марка не можеш да кажеш, че не става. ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi завърши 2014 година с над 61 милиона продадени телефона
Разбира се, че няма да прочетеш нещо друго от човек, чийто аватар е с нечия марка. Не очаквай повече.
Впрочем, препоръчах на човек от семейството ми Mi3. Изпозлва го постоянно и батерията му държи по 2 дена. Определено не им е там проблемът.
Впрочем, препоръчах на човек от семейството ми Mi3. Изпозлва го постоянно и батерията му държи по 2 дена. Определено не им е там проблемът.
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi завърши 2014 година с над 61 милиона продадени телефона
Ами и аз бях на косъм преди няколко месеца да си взема mi3 но се отказах
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi завърши 2014 година с над 61 милиона продадени телефона
Колега
да ти разкажа. Мисля че беше преди година е половина . Бяхме се събрали и на един приятел гаджето му се похвали че си е взела Alcatel за 120 лв от глобул с план ( при това не с висока такса ) . Попитах и го пазгледах за малко телефона и да изглежда като всеки нов телефон добре изработен но по характеристики ако ще ползваш за фейс , скайп , мейл , браузване . Но не притежава чудовищен хардуер . Малко по късно докато аз си цъках на моя Samsung Galaxy S3 с Мтел и през браузъра девойката каза че моя зарежда много бързо сайта sinopt'k .
Ти както каза в друга тема ползваш Нексус и Самсунг . Защо не ги продадеш ;) ( шегувам се ) и да си вземеш xiaomi i alcatel.
От тях май само idol x i x+ са с добри характеристики. Другите им модели са със слаб хардуер . А по други места пише че са и със слаби батерии но намам лични наблюдения .
Аз моя смартфон го зареждам всеки ден.
Аз за телефони избора ми е Samsung .
Вие си купувайте каквото си решите .
да ти разкажа. Мисля че беше преди година е половина . Бяхме се събрали и на един приятел гаджето му се похвали че си е взела Alcatel за 120 лв от глобул с план ( при това не с висока такса ) . Попитах и го пазгледах за малко телефона и да изглежда като всеки нов телефон добре изработен но по характеристики ако ще ползваш за фейс , скайп , мейл , браузване . Но не притежава чудовищен хардуер . Малко по късно докато аз си цъках на моя Samsung Galaxy S3 с Мтел и през браузъра девойката каза че моя зарежда много бързо сайта sinopt'k .
Ти както каза в друга тема ползваш Нексус и Самсунг . Защо не ги продадеш ;) ( шегувам се ) и да си вземеш xiaomi i alcatel.
От тях май само idol x i x+ са с добри характеристики. Другите им модели са със слаб хардуер . А по други места пише че са и със слаби батерии но намам лични наблюдения .
Аз моя смартфон го зареждам всеки ден.
Аз за телефони избора ми е Samsung .
Вие си купувайте каквото си решите .