Telenor е загубила 146 000 клиента през миналото тримесечие
-
- Регистриран: 26 апр 2013, 14:42
Telenor е загубила 146 000 клиента през миналото тримесечие
Нормално е за загубят клиенти стези тъпи планове резерв. И мен щяха да загубят през делември, ако не се пазарях с тях. Сега съм много доволен.
Re: Telenor е загубила 146 000 клиента през миналото тримесечие
Е, точно по тоя повод аз се прехвърлям при тях днес.
аз съм доволен. 1000мин към всички и 2гб нет за 20 лв си е оферта както и да го погледнеш.
Супер, още по толкова да загубят и в това тримесечие! Единственото хубаво нещо което пуснаха е тоя за 20лв (новия план). И пак го усраха и него, всички дето сме на Резерв не влизаме в срока (6 месеца) да преминем на него.. Радост за очите ми е тая новина! :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Мтел за 20лв дават 1200 минути, които се прехвърлят и 3ГБ интернет, след минутите неограничено в мрежата и към фиксирани :-) На сключилите договор с Теленор честито!!! :D:D:D
Вече се учудвам как само със 146000 са намалели клиентите им, но това тримесечие вероятно ще запазят тренда :-D
Вече се учудвам как само със 146000 са намалели клиентите им, но това тримесечие вероятно ще запазят тренда :-D
Re: Re: Telenor е загубила 146 000 клиента през миналото тримесечие
Коя е тази програма за 20лв ?
-
- Регистриран: 22 дек 2013, 23:30
Малко им е. Пожелавам им още по толкова всеки месец! Единственият оператор, който няма НИКАКВИ преференции за стари абонати при закупуване на нов апарат!
Да не говорим, че излезеш ли извън града нет НЯМА! Даже днес и в града беше поумрел..
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Айде стига вече с това че като хванел баира нямало нет!
Не ги защитавам но там откъдето минавам глобул имат повече покритие от ментел!И това е от много време.
Пишете нещо свое, стига сте повтаряли като папагали!
Не ги защитавам но там откъдето минавам глобул имат повече покритие от ментел!И това е от много време.
Пишете нещо свое, стига сте повтаряли като папагали!
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Супер новина! Още по толкова им пожелавам да загубят следващите тримесечия! С неадекватната си политика на дебелите мениджърски глави и загубените планове резерв, какво друго са очаквали?!?
За мен положителното в новината е светкавичната реакция на клиентите!! Браво, само така ще ги свалят на земята!! Вижда се, че веднага пуснаха план за 20 лв. с 1000 мин. към всички!! Това трябваше да направят от самото начало!
Моя съвет към останалите абонати на теленор е да продължават да се прехвърлят към Мтел! Оператора просто разбива пазара в момента и предлага най-добрите промоции и условия!!!
За мен положителното в новината е светкавичната реакция на клиентите!! Браво, само така ще ги свалят на земята!! Вижда се, че веднага пуснаха план за 20 лв. с 1000 мин. към всички!! Това трябваше да направят от самото начало!
Моя съвет към останалите абонати на теленор е да продължават да се прехвърлят към Мтел! Оператора просто разбива пазара в момента и предлага най-добрите промоции и условия!!!