Плановете “Резерв Стандарт” с по-ниска такса и допълнителни минути
-
- Регистриран: 13 фев 2014, 20:17
Плановете “Резерв Стандарт” с по-ниска такса и допълнителни минути
Аз май се прекарах с моят договор за 1000мин. и 2000mb! също за 19.99лв.!
Re: Плановете “Резерв Стандарт” с по-ниска такса и допълнителни минути
Варианта от 20 лв. е много добре позициониран, за хора с повече международни разговори и мобилен трафик... Добро предложение, което не се припокрива едно към едно с 20 левовия на Мтел, което е добре, за да има за всеки по нещо :)
"Включен резерв за срока на договора".Което на мен ми говори,че имам 4Гб на месец и още 4Гб резерва за си ги ползвам за 2 год. В статията малко по различно е представено.;)
Re: Re: Плановете “Резерв Стандарт” с по-ниска такса и допълнителни минути
Така е,имаш още 4 гб,но за целия срок,например първия месец ползваш 1 от него и за останалите 23 месеца имаш 3 гб.Като свършат можеш да купиш.
Re: Re: Re: Плановете “Резерв Стандарт” с по-ниска такса и допълнителни минути
Офертите са мееега добри.
Съвсем ме объркаха вече с имената на плановете.
Едно време "стандарт" беше за национални минути, "стандартния резерв" беше с минути към Теленор + национални, а само резерв беше и с нет.
Сега изведнъж - стандарт резерв има и нет, върнаха Глобулския Web&Talk-а.
Абе пълна каша им е в главите.
Като гледам ще си продължа с юбилейния план на Глобул за 10-тата годишнина, докато им се проясни на търговски отдел какво правят.
Едно време "стандарт" беше за национални минути, "стандартния резерв" беше с минути към Теленор + национални, а само резерв беше и с нет.
Сега изведнъж - стандарт резерв има и нет, върнаха Глобулския Web&Talk-а.
Абе пълна каша им е в главите.
Като гледам ще си продължа с юбилейния план на Глобул за 10-тата годишнина, докато им се проясни на търговски отдел какво правят.
Това национални минути какво точно означава? Всички оператори в БГ? И включва ли минути към Европа? :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
-
- Регистриран: 14 май 2006, 13:32
Теленор няколко пъте ме крадоха чрез генериране на интернет трафик и чрез надписване на минути !!! Тия и без пари да ми прелагат услуги няма да се върна при тях ! Как може да се защити човек, ако са му надписали минути за говорене? Изпращат ми фактура и разпечатка, с които аз не съм съгласен. На 100% съм ги хванал в написване на сметката ми. Изпратиха ми кредитно известие за 2 лв, с което доказват, че са сгрешили. Не става въпрос за 2 лв, а за много повече. Веднага прекратих договорът с тях. Теленор вън от България ! Който те е крал, пак ще те краде!
-
- Регистриран: 08 фев 2010, 14:21
А тези с резерв от 20.99 лв. Да го д*хат един вид. :S
за това пиша винаги против тях,за да предпазя повече хора от тези алчни бандити,същото и при мен се повтори няколко пъти