Плановете “Резерв Стандарт” с по-ниска такса и допълнителни минути
Re: Re: Плановете “Резерв Стандарт” с по-ниска такса и допълнителни минути
И аз имам усещането, че много от пишещите тук имат някакви сериозни проблеми с нещо. Идиотско е да се вживявате толкова за някакви си телефони, планови и минути. Който каквото си харесва да си ползва - свободен е и да изрази някакво мнение. Но плюенето по нещо безпричинно е идиотско и смешно. А това, каква е политиката на дадена компания не е ваша работа, като не ви изнася не ползвайте услугата. !
Re: Re: Re: Плановете “Резерв Стандарт” с по-ниска такса и допълнителни минути
ами да прав си,150 хиляди човека вече не ползват теленор за последните 3 месеца,на тях не им изнася,скоро много повече,няма да им изнася от идиотските оферти на теленор,пожелавам им фалит на тези долни мошеници,дошли ни цедят,дано хората се вразумят
Тоя форум винаги е бил такъв. Следя го редовно от няколко години и помня един период дето даже беше още по-ожесточено. То се вижда, че парцала е черен, черен, а оня ми ти **** излиза и вика "Ааа, не бял е, щото е на Виваком", примерно...
Re: Плановете “Резерв Стандарт” с по-ниска такса и допълнителни минути
ЕТО ГО :
http://www.telenor.bg/bg/plans/postpaid-plans/rezerv-standard
http://www.telenor.bg/bg/plans/postpaid-plans/rezerv-standard
браво ... Теленор ги отвя всичките .... :D
-
- Регистриран: 26 апр 2013, 14:42
Най-после пуснаха нормална програма с минути към всички мрежи и интернет. Браво!!!! Аз съм на 30лв абонамент с 2200мин и 10gb интернет от 03,12,2014. Беше ми изтекъл договора и ходих до мола и се пазарах, та ми я дадоха този абонамент. Освен това са изгодни телефоните. Реалната отстъпка е около 200лв.
Някой по-информиран да каже,може ли да се сключи договор за една година и какви са условията?
Има го в опциите (Сайтът наистина е доста зле направен и освен, че трудно се нами такова инфо, голяма част просто липсва, например никъде не пише какво е ограничението след изчерпване на мегабайтите, каква е цената след изтичане на договора и т.н.), но тогава 20-левовият е на двойна цена.
Re: Re: Re: Re: Плановете “Резерв Стандарт” с по-ниска такса и допълнителни минути
Благодаря за инфото,малко след като написах коментара и го намерих.За една година не си заслужава ,а две са твърде много като период в предвид,раздвижването на пазара.Мисля че е време операторите да помислят и за годишните абонаменти или примерно 1,5 години.
Никъде не намерих каква е цената на закупуване на пакет резерв минути или мб при новия план!