Слух: Meizu MX5 ще има 41МР камера
Слух: Meizu MX5 ще има 41МР камера
Ако докарат качеството на Лумията (дано дори я надминат) и ако дойде на нашия пазар с кеф ще си го купя. Съдейки по продажбите им явно са добро качество телефони. И цената би трябвало да е много по-добра от топ андроид производителите.
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
-
- Регистриран: 25 яну 2015, 17:02
Re: Слух: Meizu MX5 ще има 41МР камера
имаше един китаец с 50мп камера, пълна трагедия
Хм, ако наистина партнират с Нокиа за камерата ще бъде много добре. Все още ползвам моя PureView 808... Ако има нещо с което да го заменя ще е чудесно. 5.5 инча ползвам и в момента. Дано има и две сим...
Re: Re: Слух: Meizu MX5 ще има 41МР камера
И аз все още ползвам 808, но все повече се замислям за ъпгрейд, особено след като орязаха картите, скайпа и вграденото fb приложение. Meizu-то и сега много ми харесват, но ако вземат да направят нещо такова им ставам директен клиент. А ако ползваха и AMOLED екрани... :)
и аз ползвам все още 808
нокия и една нокия ХЛ .. но се оглеждам за нещо по читаво от доста време .. :-)
нокия и една нокия ХЛ .. но се оглеждам за нещо по читаво от доста време .. :-)
Re: Re: Re: Слух: Meizu MX5 ще има 41МР камера
Убиването на Symbian OS ме принуди да мина на Андроид. А и ми трябваше по-голям екран... Ще видим какво ще се появи. Чакам Асус Зум да видя какво фото ще прави, а и четох, че и Леново ще пуска фото смарт... Явно наистина тази година ще е насочена към фотографските възможности на смартфона.
Re: Re: Re: Re: Слух: Meizu MX5 ще има 41МР камера
Откога сензорът е решаващ за качеството на снимките?
Оптика (или липсата на такава) и настройката на комплекта сензор+оптика+драйвер (за избор на настройки при снимане и постобработка).
Оптика (или липсата на такава) и настройката на комплекта сензор+оптика+драйвер (за избор на настройки при снимане и постобработка).
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Re: Re: Re: Re: Re: Слух: Meizu MX5 ще има 41МР камера
[Quote]Откога сензорът е решаващ за качеството на снимките?[/Quote]
Моля?
Моля?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Слух: Meizu MX5 ще има 41МР камера
Извинявай, четох новината и по инерция съм отговорил на теб. Без правилната оптика (+драйвери), ако ще и 141MPx да му сложат, все тая... (woo)
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Слух: Meizu MX5 ще има 41МР камера
Предимството на 41 Мп сенсор в 808 е, че мога да правя 8 Мп снимки като имам цифров зум без загуба на качеството. Това е идеята на големия сензор в телефона. Никой няма зор да прави 40 Мп снимки с големина 15-20 МБ. Така една 8 Мп снимка с перфектно качество ми излиза 800-1000 КБ. ;)