Lenovo K3 Note има 5,5” full HD дисплей и струва 130 евро
Re: Re: Lenovo K3 Note има 5,5” full HD дисплей и струва 130 евро
Случайно да си хващал в ръце Vibe Z2 Pro?
Re: Re: Re: Lenovo K3 Note има 5,5” full HD дисплей и струва 130 евро
Да, приятел го ползва от няколко седмици и е много доволен. Аз чакам Asus Zoom, но като гледам може и Z2 pro да взема, особено ако много се забави Асуса...
Re: Lenovo K3 Note има 5,5” full HD дисплей и струва 130 евро
Кефете се максимално. Само дето телефона НЕ работи на европейските честоти и не съм видял от достоверен източник, че ще има европейска версия.
Китайските производители винаги пускат първо версията за най-големия китайски оператор, който работи на техните си честоти. До месец след това се появява и версията за China Unikom, който работи на европейските 3G и 4G LTE честоти. Така че версия с европейските честоти ЩЕ има. Дори и Леново да не внесат официално апарата в Европа, той ще може да се поръча от доказаните реселъри като Минидеал: http://www.minideal.net/ както и от http://www.2lenovo.com/ и http://www.ibuygou.com/
Re: Re: Re: Lenovo K3 Note има 5,5” full HD дисплей и струва 130 евро
Нормално Леново да продават много, евтината стока се търси най-много. Vibe Z2 Pro е много добре изглеждащ телефон (като изключим гадните болтчета и цялата шарения), с много добър хардуеър на хартия и слаба оптимизация на софтуеъра (или по-скоро прекалено наблъскан с всякакви тъпотии, които го забавят), сравнен с HTC, Sony ......
Re: Lenovo K3 Note има 5,5” full HD дисплей и струва 130 евро
От година и половина имам един супер евтин телефон на Леново (а820). Излезе ми 220 лева. Още го ползвам. Никакъв лаг, работи перфектно. Ако се експлоатира правилно няма грешка. Имах опасения, че в чужбина ще ми прави проблеми с втората сим карта, но няма такива. Рамта му вече издиша (1ГБ) и определно мисля да си купя Леново отново. Имат един модел който е 1:1 с айфон - s90 sisley.
Re: Re: Re: Re: Lenovo K3 Note има 5,5” full HD дисплей и струва 130 евро
Колега, заповядай когато ти е удобно в София да ти покажа колко е "забавена" хартията и какви параметри показва в реална обстановка това, на което казваш "слаба оптимизация".
Със засилка захвърлих Sony Xperia Z3 Dual преди да взема Леновото, та недей така лековерно да се изказваш и да съдиш за апаратите само по написаните неща в интернет.
То не става само с четене - трябва и човек да поработи с някои модели, преди да изказва така лековерно мнение кое какво е. :D
Със засилка захвърлих Sony Xperia Z3 Dual преди да взема Леновото, та недей така лековерно да се изказваш и да съдиш за апаратите само по написаните неща в интернет.
То не става само с четене - трябва и човек да поработи с някои модели, преди да изказва така лековерно мнение кое какво е. :D
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
-
- Регистриран: 19 яну 2015, 23:29
Мнението е изтрито.
[b]Модератор: [/b]Няма връзка с обсъжданата тема.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo K3 Note има 5,5” full HD дисплей и струва 130 евро
Щото обича да ди сменя телефоните. Проблем ли има в това?
-
- Регистриран: 19 мар 2006, 23:43
Пиши на лично ако те интерисува [B]Lenovo S90 Sisley 399лв [/B], [B]Lenovo Vibe X2 499лв[/B]