LG случайно показа G4 преди премиерата
Re: LG случайно показа G4 преди премиерата
Новия телефон на LG ако си вярват,че с едина камера и един кожен гръб, ще захласнат да купуват хората са сбъркали двата щата, номер едно телефон ще бъдето този, който има 10nm процесор с високи параметри над 2.5GHz с 4ядра Видеорезолюция2160p@120fps с 4к дисплей батерията4220mAh
RAM4GB Вградена памет180GB SSD този телефон ако го направят и 2 бона бих пожалил за него и да нее със осъкатената операционна система на ОС
RAM4GB Вградена памет180GB SSD този телефон ако го направят и 2 бона бих пожалил за него и да нее със осъкатената операционна система на ОС
Re: Re: LG случайно показа G4 преди премиерата
Телефон с дисплей 5,5 инча спокойно се носи в преден джоб на дънките :) А за очакванията с написаните характеристики просто вземи машината на времето и се прехвърли 2017-2018 г. :)
Re: Re: Re: LG случайно показа G4 преди премиерата
Единия от хроничните му дефекти е пожълтяващия дисплей. При G2 е било, като епидемия, при G3 - рядко и аз съм от "късметлиите". Иначе батерията ми е доста добре след ъпдейта до 5.0.2!
Иначе относно кожата да си призная и на мен не ми харесва. Предпочитам да си има вариант и с пластмаса, (не че ще го купя)... Всъщтност, обсъждам нещо, което не е във финален вид...предполагам.
Иначе относно кожата да си призная и на мен не ми харесва. Предпочитам да си има вариант и с пластмаса, (не че ще го купя)... Всъщтност, обсъждам нещо, което не е във финален вид...предполагам.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: LG случайно показа G4 преди премиерата
Аз лично не виждам смисъл в 4к дисплей , освен ако не е над 40" на стената и 180 GB вградена, освен ако не искате и blue ray филми да гледатена 5-6 инча екран. Както и дисплей, по-голям от 5.5" за смартфон, за мен е прекалено голям. Може и да влиза в джоба ви, но не всеки харесва да са му опънати дънките, сещате се. Мисля, че ако в компания на g4 пуснат и едно "mini", но с размер 5.2" и останалите х-тики от g4, биха могли да имат повече успех.
Добре, не съм тук, за да споря кой телефон къде се носи. При мен далеч не е удобно.
По темата с дисплеите- 4К 5,5" ще видим в масово производство догодина от Sharp или в края на тази година с Note 5. Все още не виждам с какво 2К оправдава жертвите, които носи със себе си, камо ли 4К, но за всеки трябва да има телефон. Радвам се, че FullHD не умря веднага и дори М9 излезе с таква резолюция.
Впрочем, така и не разбирам защо са ви тези 4-ядрени, 20GHz-ови процеосри на 10nm, когато за пореден път през уикенда си доказах, че най-гоелмият вредител на батерията в един телефон се явява връзката му с взевъзможни услуги, които не го ставят да "заспи".
По темата с дисплеите- 4К 5,5" ще видим в масово производство догодина от Sharp или в края на тази година с Note 5. Все още не виждам с какво 2К оправдава жертвите, които носи със себе си, камо ли 4К, но за всеки трябва да има телефон. Радвам се, че FullHD не умря веднага и дори М9 излезе с таква резолюция.
Впрочем, така и не разбирам защо са ви тези 4-ядрени, 20GHz-ови процеосри на 10nm, когато за пореден път през уикенда си доказах, че най-гоелмият вредител на батерията в един телефон се явява връзката му с взевъзможни услуги, които не го ставят да "заспи".
Мнението е изтрито.
[b]Модератор: [/b]Вулгарен език.
Re: Re: Re: Re: Re: LG случайно показа G4 преди премиерата
Добре, защо е нужно да се заяждате?! Разбира се, че проблемните бройки ще са по-малко от тези, които не показват дефект. Българска работа- селско изказване!
Re: LG случайно показа G4 преди премиерата
Параметрите за телефона, който дадох по-доло за тези параметри аз мога да извадя 2 бона а не за тези, който повечето телефоно производители предлагат до моменнта, защото тези параметри не ги оценявам на 2 бона и нагоре а ,това е с цел бързо забогатяване и да си принуден след 2-3години да си смениш телефона
Когато седнеш някъде с 5.5 телефон в дънки ми се обади . Или седни в колата примерно с него и пробвай да го извадиш като ти звъннат.... Това че бил удобен за дънки са пълни глупости.
Re: Re: Re: Re: LG случайно показа G4 преди премиерата
Какво да правя, че съм седял и няма проблем :) Не съм шофьор, като отделно има достатъчно възможности да ползваш телефона в колата.... без да го видиш :)